Nie można być aż tak glupim/naiwnym skoro z sukcesem zbudowało się swoją firmę i doszło się do sporych pieniędzy. Ja bym domniemał że spółka kupiła od kogoś na górce celowo. Podwójna korzyść - czyjeś komfortowe zbycie na górce i zadołowanie kursu MPH - prawdopodobnie pod skup.
Kto teraz zainwestuje swoje pieniądze w spółkę której zarząd to hazardziści? Najlepsze że oni będą musieli te straty zrealizować bo wyniki mercatora i cdprojektu mają charakter jednorazowy więc cen po jakich kupowali długo nie będzie
Nie długo, tylko nigdy nie będzie.
A jak przyjdzie krach lub bessa to cdr będzie latał poniżej 100 a mercator poniżej 200 zł
Tak więc spodziewać się można bankructwa Mpharmy
Mercator poniżej 200 uwielbiam takich fantastów, zarabiają 1miliard w rok i co pod koniec roku będę mieli 2 miliardy w kasie i będę mogli sami się wykupić tak?
CZ =3 Mów i wiem to coś
Dnia 2021-04-18 o godz. 09:08 ~Zx10r napisał(a): > Mercator poniżej 200 uwielbiam takich fantastów, zarabiają 1miliard w rok i co pod koniec roku będę mieli 2 miliardy w kasie i będę mogli sami się wykupić tak? > > CZ =3 Mów i wiem to coś
Z ciekawością będę czytał raport za 1 a potem za 2 kw 2021. Kto im doradzał? 37 tys. akcji CD project i 26 tys akcji Mercatora - mieli chyba jakiś cynk normalnie :-) Normalnie, jakby to powiedział Siara: Mają rozmach S...syny! Widać, że ktoś lubi bawić się w rosyjska ruletkę.
Dnia 2021-04-21 o godz. 16:31 ~gunio77 napisał(a): > Z ciekawością będę czytał raport za 1 a potem za 2 kw 2021. > Kto im doradzał? > 37 tys. akcji CD project i 26 tys akcji Mercatora - mieli chyba jakiś cynk normalnie :-) Normalnie, jakby to powiedział Siara: Mają rozmach S...syny! > Widać, że ktoś lubi bawić się w rosyjska ruletkę.
A jak oni to teraz tłumaczą? Zdaje się że był jakiś art w PB.
Dnia 2021-04-18 o godz. 09:08 ~Zx10r napisał(a): > Mercator poniżej 200 uwielbiam takich fantastów, zarabiają 1miliard w rok i co pod koniec roku będę mieli 2 miliardy w kasie i będę mogli sami się wykupić tak? > > CZ =3 Mów i wiem to coś
to na dziś za pół roku może być znacznie niżej, może nawet o połowę to se franasik ulokował pieniążki, nie ma co gorzej to już chyba tylko w kasynie mógł zagrać