• o Varsav na stooq - info. Autor: ~wers [89.64.87.*]
    https://stooq.pl/n/?f=1416046
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~wers [89.64.87.*]
    nie wiem jak Wy Panowie, ale ja wczoraj i dzisiaj pakowałem OVID pod Nemesis.
    Łukasz ma lockup na sprzedaż Ovid do końca wakacji. Coś jest na rzeczy. :).
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Maly [91.188.100.*]
    No ja w poniedziałek dopakowałem :)
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Ruchanienagrubo [5.173.140.*]
    W arkuszu na sprzedaży masz dziś wystawione 89219 akcji do 2.2zł. Bessa trolluje nieudolnie... Trochę jest to zabawne.
    aa tam arkusz :) , jak Ci Giganci będą się do czegoś nadawali, to zaraz z arkusza wszystko zniknie i kurs pójdzie na północ. Ale póki co, jest jak jest :(.

• Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Reznor [89.64.122.*]
    OV kupowałem jakiś czas temu po 2,30-2,40 teraz czekam na efekty, a i tak mam średnią ok 2,92 wcześniej dobierałem powyzej 5,xx i 3,xx. Ciekawe, co to za drugi podmiot prawny, rockbridge jeden, a drugi ? Nie chciał się ujawnić. Kupowałem ponownie varsav, ale już drobne, ile można ratować kurs. No zobaczymy plan ukazany to czekamy na po drodze jeszcze zapewne wywiady lub konfy i festiwal steam czerwiec, będzie gorąco i nie chodzi mi o pogodę :)))
    " ile można ratować kurs ?..." - nieźle. :). Rozbawiłeś mnie :))).

Co do Ovid to ja nie miałem tego nigdy wcześniej. uważam, że oni zdecydowanie lepiej kontrolują koszty niż varsav, no i gry robią takie, że wstydu nie ma. Niestety to "kino artystyczne" i takie się słabiej sprzedaje. Zobaczymy....,, jeśli zrobią piękne Nemesis i Interkosmos 2 w niedalekiej przyszłości, to może być całkiem nieźle. Kapitalizacja niziutka, uważam że jest pod co grac.

a Rosiński - ten matoł, powinien trąbić o tej dotacji na 3.8mln od rana do wieczora w każdym możliwym miejscu i to z kwotą w tytule!. Co za matoł :(.
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Reznor [188.147.75.*]
    Może zapomniał :))) tyle się dzieje ostatnio... albo info czeka na kolejny artykul dotyczący samej Arii. Skoro wywodzi się z rynku kapitałowego to zakładam, że wie co robi...
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Świadomy [82.177.246.*]
    Mam uczucie deja vu:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/VARSAV-GAME-STUDIOS-S-A-Aktualizacja-harmonogramu-wydawniczego-realizowanych-projektow-7634730.html
    dramat jak się to czyta. :(.
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Świadomy [159.205.206.*]
    Giants Uprising is crushing its way to STEAM NEXT FEST!
    In those dark times, when filthy people enslave our nation - we stand together. We fight together. We die together.

You can join us. Fight for what's right and put an end to all our brother's suffering.

Join our Uprising on 16 June. We all meet on Steam, but you will be on your own in the hour of trial.

https://store.steampowered.com/app/1109160/Giants_Uprising/
    "We die together" - no to jest pewne. Wszyscy tu umrzemy. Na tym kursie. Z nudów.
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Jojo [188.147.50.*]
    Hahahaha dobre wers
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Sky [109.196.114.*]
    To nie jest problem tylko Varsav ale cały sektor gier leży i nie ma zainteresowania. Druga sprawa, to mamy bardzo duża ilość spółek robiących gry, od dwóch lat przybyło tego mnóstwo. Kapitał się rozproszył bardzo.
    Kolejna rzecz to ogromne oczekiwania i rozczarowanie nowych inwestorów którzy od marca 2020 weszli na GPW. Jesteśmy po big hype na CP2077 to musi potrwać zanim sentyment wróci. Pytanie czy wróci?
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Reznor [89.64.122.*]
    A tak na serio to nie było ESPI o wpływie środków i samej umowie, więc w zasadzie pozostaje tylko info o przyznaniu, a nie wypłacie. Trzeba czekać na ESPI
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Radek35 [188.146.128.*]
    Reznor,co myślisz o obecnej sutuacji na Soft blue? Możliwa jest dalsza obsuwa?
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Reznor [188.147.103.*]
    Witam, Radek, w krótkim terminie kto wie, narazie jest przyssany do poziomu 0,60 gr i raczej do rozliczenia innolotu nie będzie pod, co grać. Aktualnie czekamy na wprowadzenie pp do obrotu, wówczas będzie można coś więcej powiedzieć. Chyba, że pójdzie jakieś info o IoT lub ekspansji na rynki zagraniczne to zapewne pójdzie wyżej. Pytanie czy sprzedawali labocanna, co z easycall itd. Raport 17.05.2021 do tego czasu, raczej cisza i dalej boczniak. Podejmę decyzje po Innolocie, na to czekam. Po drodze wpadło kilka nowych kontraktów i dotacji, stąd wnioskować można, że będą mieli, co pokazać w raporcie. Bralem pp i dodatkowe, ale była redukcja, no cóż liczyłem na więcej po 0,22. Zobaczymy czy zrobią podbitkę dla INM, jeśli tak to kurs powinien być powyżej 1,4x. Pozdrawiam
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Radek35 [188.146.128.*]
    Dzięki Reznor za opinie, Pozdrawiam
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Santa_k15 [5.173.232.*]
    Wers muszę Ciebie skorygować, Meta było gra fundamentalnie tak zła, dramatycznie zła. To jeden z najgorszych tytułów jakie ogrywalem. Ale pod Nemesis zagram, już jestem tam zarobiony.
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Ruchanienagrubo [5.173.140.*]
    Meta to było dobre dla jakiś sadomaso zboczuchów co lubią strach i poniżającą perspektywę ukaranego robaka. Totalna nisza. Nie dziwię się, że masowo ten tytuł nie jest kupowany.
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Santa_k15 [5.173.232.*]
    To się spóźniłeś tam Wers konkretnie
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~wers [89.64.88.*]
    XD :)
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~Świadomy [37.30.32.*]
    Jakby każdy z nas znał jak się zachowa kurs giełdowy to dzisiaj każdy byłby na Bahama albo gdzie indziej i sączył drinki z palemką.
    Zarobiłem w tym roku dużo pieniędzy na Elbudowie która była w upadłości i akcje obecnie zniknęły z giełdy, zarobek rzędu kilkaset procent, a na spółkach zdrowych o świetnych fundamentach mam dużo mniejszy zarobek bądź wirtualną stratę.

Ja uważam, że Varsav będzie jeszcze grane, wiem, że wielu z Was denerwuje kurs bądź nie wierzy w spółkę. Ja jednak doszedłem do wniosku słuchając wywiadów, że prezes wyciąga wnioski ze swoich błędów. Poza tym giełda to jedna wielka loteria a u nas to jeszcze ogromna spekulacja.
    Może jestem naiwny, ale każdy sam odpowiada za swoje decyzje inwestycyjne, ja każdemu życzę by zarobił jak najwięcej.
  • Re: o Varsav na stooq - info. Autor: ~wers [89.64.88.*]
    Świadomy, nikt nie wie dokąd na 100proc. dotrze kurs. Możesz jedynie spekulować w oparciu o własne doświadczenie i widzę. Przyda się tez trochę szczęścia - jak to w zyciu :).
    Natomiast ja na 100proc. wiem jak się zachowam kiedy kurs pójdzie na północ lub południe. A to mi daje przewagę nad 90poc graczy na rynku. :).
[x]
VARSAV 1,11% 0,55 2025-10-03 16:47:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.