Prawdopodobnie wracamy do trybu stacjonarnego zwz. Przykładowo zwołane na 11 maja zwz Erbudu ma miejsce w siedzibie i dopuszcza fizyczne uczestnictwo akcjonariuszy.
Jeśli odbędzie się w takiej formie, to jestem obecny. Może nie mam dużego pakietu, ale wystarczający, żeby zdołować kurs poniżej 3,5, zgodnie z dzisiejszym arkuszem. Na dzień dzisiejszy jestem na tym walorze 300 procent do przodu, a nie mam go nawet rok. Złoto!! I nie sprzedam go poniżej trzycyfrowej kwoty, biorąc 10 letnią perspektywę, bo tak czuję ten biznes. Jestem na giełdzie od czasów, kiedy kupowałem Optimusa koło złotówki, który przerodził się w CDR....też sprzedałem dopiero przy trzycyfrowej kwocie. Pozdrawiam świadomych inwestorów, bądźmy cierpliwi a będziemy bogaci!
Ja też siedzę tu około roku (od 1.10zł) i widzę, że jest nas tu trochę inwestorów z pakietem przynajmniej kilkudziesięciu tysięcy akcji od niskich poziomów. Jestem spokojny o kurs.
To że nie widać zleceń w arkuszu nie znaczy, że się nie pojawią bądź już ich tam nie ma ukrytych. Mam duże kilkaset tysięcy i ani myślę o sprzedaży. Dokupować póki co nie zamierzam (dywersyfikacja), ale jeśli korekty będą głębsze nie widzę problemu, żeby zmienić zdanie, tym bardziej że wszystkie okoliczności i newsy są na duży plus. Jeśli łapki kogoś swędzą i cieszy się z zarobku 15% to jego problem. Prędzej niż się wydaje będzie tu 10 pln. To tylko kwestia świadomości inwestorów, że taka spółka istnieje, bo że wyniki przyjdą odpowiednie to chyba jasne, a oczekiwany C/Z na 2021 rok ciągle żenująco niski.