Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,34 zł , zmiana od tamtej pory: -41,20%

Re: Walne Zgromadzenie - wybiera się ktoś?

Jeśli odbędzie się w takiej formie, to jestem obecny.
Może nie mam dużego pakietu, ale wystarczający, żeby zdołować kurs poniżej 3,5, zgodnie z dzisiejszym arkuszem.
Na dzień dzisiejszy jestem na tym walorze 300 procent do przodu, a nie mam go nawet rok.
Złoto!!
I nie sprzedam go poniżej trzycyfrowej kwoty, biorąc 10 letnią perspektywę, bo tak czuję ten biznes.
Jestem na giełdzie od czasów, kiedy kupowałem Optimusa koło złotówki, który przerodził się w CDR....też sprzedałem dopiero przy trzycyfrowej kwocie.
Pozdrawiam świadomych inwestorów, bądźmy cierpliwi a będziemy bogaci!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SFD 1,29% 3,14 2025-10-10 16:46:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.