• Wybrałam i się chwałę Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Jak już sprzedam InteliWise to oddam się rozpuście i kupię sobie takie coś. Czerwone i nowe.:)))))
    https://www.otomoto.pl/oferta/chevrolet-corvette-z06-supercharged-650km-ID6DB4i2.html#39c7b25cfa
    No albo jak sprzedam moje krypto :))))
  • Re: Wybrałam i się chwałę Autor: ~Marek [93.159.159.*]
    Pochwalisz się jak kupisz. A najlepiej jak zaprosisz na przejażdżkę
  • Re: Wybrałam i się chwałę Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    No już to widzę, jak facet daje się babie wozić taką bryką..:)). Ale zaproszę :))
  • Re: Wybrałam i się chwałę Autor: mac41 [109.206.213.*]
    Też mam parę groszy w ITL, ostatnio kupiłem licząc na to że przy obecnych zmianach spółka złapie wreszcie solidne wyniki. Na razie widać tylko małe przebłyski, ale poczekam jeszcze ze 2 lata.

A takiego pojazdu to z całym szacunkiem nie polecam, po pierwsze wyklepany z przystanka, a napęd na tył to gwarancja że wkrótce znowu będzie klepany z przystanka. 650 KM jest ciężko prowadzić przy stałym 4x4 a przy rwd to czysty chaos i konieczne lata praktyki na torze. Ale ładny.
    Nawet mi się spodobał:) Dla mnie samochód to sprzęt użytkowy. Ma mieć przyspieszenie i dobre hamulce. Reszta to co najwyżej ... dobre głośniki:) A patrz ja jak jeździłam francuzami to wiecznie ktoś na mnie wjeżdżał z przodu, choć napęd z przodu!! Może ja poprostu jeździć nie umiem? A teraz to mam wrażenie że nie zdążę gdzieś wskoczyć. No ale kruszynke taką mam :). No to jak będę kupować to jednak się poradzę, zresztą chyba by mi było szkoda kasy na takie coś. Już lepiej antyka jakiegoś kupić. No albo całą gębą Bentleya. Czuła bym się w nim chyba jak Caryca Katarzyna a moje Ego to już Mrocznego by chyba pobiło :)))
  • Re: Wybrałam i się chwałę Autor: mac41 [109.206.213.*]
    No i jeszcze dla mnie szyberdach i w miarę przyzwoity bagażnik żeby się dało wrzucić rower najlepiej w całości, a przynajmniej po odkręceniu kółek.
    Jak ITL odniesie sukces to się będziemy martwić :)

• Re: Wybrałam i się chwałę Autor: ~Ostry [185.246.208.*]
    czerwone z głośnym „brum” to auto dla panów koło 50 z kompleksami, obowiązkowo w leasingu. Ponoć zapewnia tanie branie największej melepecie!
  • Re: Wybrałam i się chwałę Autor: ~Sheep [37.30.62.*]
    Poprostu wiedzialam że mogę na Ciebieliczyć! Dzieki! Wygralam tysiaka :)) 333
  • ROMA!!! TO TY???? Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Kochana moja!!! ja dopiero te sznureczki powiązałam....
    Jeszszszszuuuuu Ten Twój Stary to ci naprawdę życie zmarnował. To Ty się przebierasz i teraz o mojej k u .. na forach opwiadasz??? Ja to tak myslałam że ten wolny związek to nieprawda... Tyś od niego nawiała że w Polsce jesteś?
    Roma jak ja Ci mogę pomóc?
    No, mam juz tego tysiaka na koncie :)))
    Co tu sobie kupić :)))))

<3
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.