• Data premiery Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    Jak myślicie kiedy wypuszczą ?
  • Re: Data premiery Autor: ~cza [5.184.70.*]
    Wkrótce
  • Re: Data premiery Autor: ~Daniel [83.243.104.*]
    Na razie przesunięta na koniec maja - wydaje się, że to wystarczająco czasu na dodanie aktywnej pauzy i lepszego tutoriala.
  • Re: Data premiery Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    A gdzie informacja ze na koniec maja acs przesuniety?
  • Re: Data premiery Autor: ~obstawiam [89.64.191.*]
    Early Access w sierpniu-wrześniu moim zdaniem. To, co trzeba dodać, to nie jest mało roboty.
    Taka jest obecnie ukryta data premiery 26-27 Maja. Zobacz tutaj: https://store.steampowered.com/search/?filter=comingsoon&os=win i jak znajdziesz ACS, to zobacz kilka pozycji powyżej i poniżej - ta lista jest posortowana wg ukrytej daty premiery.
  • Re: Data premiery Autor: ~poks [5.173.252.*]
    Koniec maja bardzo prawdopodobny. Niedługo ogłoszą projekty że slitherine, pewnie też demo HFC na festiwalu w czerwcu. Muszą w końcu wydać tego ACSa a patrząc jaka robotę wykonali od połowy lutego przy prologu jestem dobrej myśli.
    A ja bardziej patrzę optymistycznie i wydaje mi się że gierka zostanie wydana pod koniec aktualnego miesiąca. Prezes mówił że jeżeli oceny będą powyżej 80% lub satysfakcjonujące to praktycznie mogą wydawać. Giera ma aktualnie 76% pozytywnych komentarzy i większość negatywnych odnośni się do braku porządnego samouczka który w pełnej wersji ponoć jest. Jedno jest pewne grałem w demo, grałem w prolog jak były najpierw zamknięte testy i grałem teraz. Wniosek jest taki że teraz aktualnie gra jest w pełni grywalna, masa rzeczy została poprawiona a liczby jakie wykręcił prolog są na prawdę spoko. A to tylko "mała" produkcja.. jeszcze za parę miesięcy się okażę że największe tytuły w grupie nie ma playway tylko CFG..
    Prawie na pewno nie wyjdzie na koniec tego miesiąca, ponieważ ukryta data już była ustawiona na koniec kwietnia i została zmieniona na koniec maja.
    Nie wiem czy jest sens większy zwracać uwagę na ukryte daty premier. No ale zobaczymy ja ogólnie jeśli chodzi o ACS to jestem dobrej myśli
  • Re: Data premiery Autor: ~Minifund [37.47.120.*]
    Jak zacznie te gry wypluwać jedna po drugiej kapitalizacja 200 mln będzie wspomnieniem...nie mówiąc o obecnej.
    ja śmiem twierdzić że projekty X i Y to będą tytuły które w cale nie muszą być gorszę od np. Snipera od Ci Games.. czy Medium od Blobera
  • Re: Data premiery Autor: ~Gość [46.169.195.*]
    Nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać. Sprzedać teraz przed zbliżającymi się wydarzeniami byłaby szaleństwem.

• Re: Data premiery Autor: ~serio [89.64.191.*]
    Upadłeś na głowę z wysokości. Na rynku od dawna jest czarna dziura ssąca dobrych ludzi. Rozpoznawalne firmy które przepłacają mocno konkurencję, mają problemy z rekrutacją. A tu wydmuszka CFG miałaby ściągnąć kompetentnych ludzi do zespołów, których nikt nigdy nie widział, i zrobić gry na poziomie SGWC czy Mediuma?
    https://ggames.pl/

Masz i przeczytaj sobie o ludziach którzy pracują przy grach CFG. Masz napisane jak wół że są to ludzie którzy pracowali przy takich tytułach jak :

Sniper Ghost Warrior
    The Witcher
    Ancient Space
    Hard West
    Dead Island
    nail'd
    Mad Riders
    Devil's Hunt

Chcesz coś jeszcze dodać ?

• Re: Data premiery Autor: ~poks [5.173.128.*]
    Ponadto cały czas powiększają zespół

https://www.skillshot.pl/users/3785