• Wygląda na to że to była korekta. Autor: ~Mm [5.173.169.*]
    Po wczorajszym czarnym scenariuszu i gwałtownym spadku dziś było uspokojenie.
    Zamknięcie na zielono więc jestem zadowolony.
    Nadchodzący przyszły tydzień przyniesie kolejne oczekiwania i nadzieje.
  • Re: Wygląda na to że to była korekta. Autor: ~Aa [109.231.3.*]
    Emocje zostały uspokojone. Bardzo delikatna korekta świadczy o potencjale do dalszych sporych wzrostów. Większość trzyma akcje i czeka na następne pozytywne informacje. Spółka po wzrostach bez wątpienia została zauważona. Co zapewne wpłynie na dalsze wzrosty. A potencjał jest duży.
  • Re: Wygląda na to że to była korekta. Autor: ~perry [84.17.59.*]
    Mam wrażenie, że niektórzy chcą traktować to miejsce jak kozetkę . . . Takie spektakularne wzrosty jak w ostatnich dniach - jeśli nastąpią - to moim zdaniem po wielu tygodniach na niższych obrotach. W międzyczasie cena może równie dobrze szaleć w obie strony. Na horyzoncie dwa terminy z publikacją wyników oraz kwestia działek i sprawy o zwrot vat.
  • Re: Wygląda na to że to była korekta. Autor: ~Mm [5.173.169.*]
    Tak ogromnych i spektakularnych wzrostów pewnie nie będzie ale potencjał jest. I skoro dotknęło 4,66zł to nie wykluczone że wkrótce będzie 5zł.
    Najważniejsze że emocje opadły i kurs się uspokoił. Obawa że spadnie poniżej 3zł
  • Re: Wygląda na to że to była korekta. Autor: ~perry [82.102.21.*]
    Zgadzam się co do potencjału. Natomiast "wkrótce" to rzecz względna. Jeśli nie będzie grubszych ruchów na świecie - poczekamy pewnie kilka tygodni. Kurs może spadnie może nie. Natomiast gdyby w poniedziałek okazało się, że zarząd nie przyszedł do pracy, wszedł nadzorca, zbył zapasy, nieruchomości, pościągał faktury i spłacił wszystkie długi oraz pobrał dla siebie 20% prowizji - to każdy akcjonariusz na koniec dostałby po 8 złotych.
  • Re: Wygląda na to że to była korekta. Autor: ~Mm [5.173.169.*]
    No ale tak nie będzie. Myślę że będzie co raz lepiej. I że sytuacja finansową spółki się poprawi.
  • Re: Wygląda na to że to była korekta. Autor: ~owad [176.221.125.*]
    Poczytajcie wpisy ...folklor i emocje, ale i trzeźwe oceny...:)))
[x]
DROZAPOL 10,24% 4,09 2025-02-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.