... a pod nia dwie lapki w gore. W szczytowym momencie w gre bawily się trzy osoby, w tym pewnie jeden tester. Nie wierze, ze wczesny dostep tej gry beda rozwijac do 2023 jak to wynika z opisu na Steamie. Wczesny dostep napedzany jest graczami, ktorzy widza potencjal i chca spedzac czas z gra mimo bugow i ograniczonej zawartosci. Tutaj nie ma zadnej bazy fanow, graczy. To typowa nieudana premiera w stylu dziesiatek tego typu kazdego dnia na steamie. Z tego gry nie uda sie podniesc. Nie rozumiem zupelnego braku marketingu tej gry, nie mam pojecia jak z takim amatorskim wydaniem na koncie chca wypuscic Iron na gielde...
Marketing i marketing. Marketing to koszty. Jak Carbon pokaze WHT to ruszy kula i bedzie odciecie. Wowczas i Iron zyska. Akurat kupilem pakiet ich akcji i jestem przekonany, ze na tym zarobie kilkaset %. Oczywiscie nie w kilka miesiecy, ale w 2-3 lata na pewno.
Wierze w zarzad, ogarnieci ludzie z glowa na karku.
Iron o odcinanie kuponów nic więcej, zamiast skupić się na core spółce która nawet na główny nie weszła bo odkłada to i odkłada tworzy sie pączki wkoło i kase zasysa od frajerów.
Zainwestowałem tu spore pieniądze i też liczę że zarobię.ale:skończyły się raczej wzrosty o kilkadziesiąt %w jeden dzieñ na new connect,również gaming przeżywa gorszy okres.Będzie dobrze ale chyba nie aż tak jak myśleliśmy rok temu.Na razie ciągle jesteśmy na etapie planów na przyszłość a konkretów trochę mało.
Kwestia perspektywy.
Z mojej wszystko zgodnie z planem.
Jesli sie nie wyrobia do konca roku to zaczne sie martwic. Poki co nie mam podstaw. Rajdy sa dla kamikadze. Ja sie niezmiernie ciesze ze sie skonczyly. Licze na organiczny wzrost bez towarzystwa kolarzy i trollowisk.
Cierpliwosc i spokoj tylko na tym mozna porzadnie zarobic.
Pamietaj o programie motywacyjnym.
Kurs nie przekroczy 100 przed WHT. Pracownicy musza sie postarac i byc zmotywowani zeby dalej chciec rozwijac sie i produkty w firmie. Wiec radze zapomniec o 300 zl w tym roku. Organiczny wzrost.