• moja opinia - na plus Autor: ~nowy [83.8.1.*]
    rośnie zdrowo i będzie rosło do raportu za Q1, po raporcie może być rakieta nie musi, fakty są takie że do ceny godziwej to jeszcze daleko, w tym roku 10 złoty luźną ręką a czy będzie więcej to w dużej mierze zależy od zainteresowania spółką, co myślicie o tego typu analizie, pozdrawiam:)
  • Re: moja opinia - na plus Autor: ~Qazer [37.248.213.*]
    Wszystko racja a jak pojawia sie zyski bedziemy zadowaoleni bardzo....
  • Re: moja opinia - na plus Autor: ~Qazer [185.103.227.*]
    Korekta czy ????
  • Re: moja opinia - na plus Autor: ~Bolesky [94.78.170.*]
    Chyba już po wzrostach
  • Re: moja opinia - na plus Autor: ~nowy [83.8.231.*]
    akcji jest bardzo mało, takie wahania mogą się zdarzyć, najwyraźniej ktoś się chciał już pozbyć puścił pkc i spadło, ja jestem spokojny na ten moment, po wynikach będzie szczerze wiadomo czy będzie rakieta. Ja nikomu nic nie sugeruje, ale obliczenia mówią same za siebie
  • Re: moja opinia - na plus Autor: ~Pytanie [80.111.34.*]
    Spadki przy malych obrotach. Wzrsoty przy duzych. To oznacza, ze akcje sa akumulowane.

Pare leszczy sprzedalo bo potzrebowalo na piwo.

• Re: moja opinia - na plus Autor: ~Bolesky [94.78.170.*]
    Wzrosty były duże a obrotów wielkich nie było wiec spadek to coś naturalnego i spadnie jeszcze .....
  • Re: moja opinia - na plus Autor: ~alokacja [145.237.4.*]
    zaklinacze rzeczywistości.....
    Ktoś tam pisał, że
     akcji jest bardzo mało, takie wahania mogą się zdarzyć, najwyraźniej ktoś się chciał już pozbyć puścił pkc i spadło, ja jestem spokojny na ten moment, po wynikach będzie szczerze wiadomo czy będzie rakieta. Ja nikomu nic nie sugeruje, ale obliczenia mówią same za siebie

Jakie obliczenia?? może podasz wyniki tych wyliczeń, chyba że łatwiej napisać rakieta, luźną ręką.
    Jeśli akcji jest mało to powinno rosnąc chyba a nie spadać, chyba że w twojej ocenie brak akacji powoduje spadek kursu :)
    Bazuje na tym co ludzie pisali wcześniej, gdy obliczali zyski, gość napisał merytorycznie fajnie dlaczego te zyski będą
    a przynajmniej na to licze, wiadomo nic nie jest pewne
  • Re: moja opinia - na plus Autor: ~Qazer [185.103.227.*]
    Panowie faktem jest ze zachowanie kursu roaczarowuje bo jesli ma byc lepiej to cena ok 1 zl jest bardzo niska
    a spadki rzedu 40% sa dziwne. Inna sprawa to obroty ktore sa nikle bo kilka tysiecy sztuk ktorych nikt z rynku nie chce wziasc powodyje dolowanie kursu.Mam nadzieje ze nizej niz 0,70 gr nie poleci i zmieni kierune na polnoc.
    dobrze powiedziane, ja trzymam i będę trzymał jeszcze długo, to co się dzieje teraz jest mniej ważne, ważne za to jest co będzie się działo chociażby po 17.05 kiedy będą ogłoszone wyniki za Q1, powinien być zysk a firma rozwija się cały czas więc tych zysków będzie coraz więcej, taka jest moja opinia.
    Oczywiście takie spadki stresują ale trzeba być dobrej myśli, że ludzie aż tak nisko sobie tej spółki nie cenią.
    Na chwilę obecną zysków nie ma (przynajmniej ja o tym nic nie wiem), czy będą ??, może tak może nie, wątpię żeby I kwartał rozwiał jakiekolwiek wątpliwości.

Piszesz, że liczysz na zyski, stare powiedzenie mówi umiesz liczyć licz na siebie.

Tu może być 2,3 zł i jest to tak samo prawdopodobne jak 20 groszy. Bo wystarczy kilkanaście K akcji i wracamy do bazy.

Zauważ, że wystarczyło kilkanaście no może kilkadziesiąt tysięcy żeby spółka urosła o 1355% w ciągu roku i to pod kontrakt na 60 (chyba) myjni??. Uważasz, że jest to wystarczający powód TAKICH wzrostów??.

A co z Panem Ilskim (przepraszam jak mylę lub przekręcam nazwisko), siedzi, wyszedł, czy ma jakieś zarzuty, czy to była ściema. Nic nie wiemy (albo inaczej ja nie wiem)
    jeszcze tylko jedno piszesz bazuję na tym co ludzie pisali.............. NO TO POWODZENIA
    podpisali duży kontrakt z shell, myjni coraz więcej, jak mam nie pisze ze na coś licze to już nie wiem co mam napisać, może ze, mam nadzieje?? poza tym powiedziałem już ze ktoś napisał merytorycznie dlaczego MA NADZIEJE na wzrosty
  • Powtarzam swoj wpis. To nie jest nadzieja, to beda fakty Autor: ~Pytanie [80.111.34.*]
    https://www.oto-samochody.pl/myjnia-bezdotykowa-jako-oplacalny-biznes/
    Zyski z myjni samoobsługowej
    Specjaliści podają, że w zależności od miejsca lokalizacji oraz ilości stanowisk w myjni, po spłaceniu zobowiązań, miesięczne zarobki netto mogą wahać się między 15-50 tys. zł.

Kto ma kalkulator to policzy jakie tu moga byc zyski w przyszlosci. A na gieldzie kupuje sie przyszlosc.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/FINCE-HOLDING-S-A-Zawarcie-istotnej-umowy-przez-podmiot-zalezny-7927666.html

1000 myjni x 15 tys miesieczny zysk netto x 12 miesiecy = 180 mln zl rocznie

Ile z tego dostanie Autospa? 10% da 18 mln rocznie + zyski z wlasnych myjni.

Pozyjemy zobaczymy.
  • Re: Powtarzam swoj wpis. To nie jest nadzieja, to beda fakty Autor: ~alokacja [145.237.4.*]
    specjaliści podają.................specjaliści od czego??, od lokowania produktów :), ci którzy sprzedają myjnie ?
    Na papierze wygląda to super, a rozmawiałeś z kimś kto tym się zajmuje??, kto ma myjnię lub kilka myjni ?. Znasz koszty prądu??.
    Mój znajomy ma 3 myjnie . 1 dwu stanowiskową i 2 czterostanowiskowe. Sprzedał by to po kosztach a nawet poniżej.
    To nie jest tak piękny interes jaku tu wyliczane jest.
    Czyszczenie odstojników, energia na podgrzanie płyty (zimą żeby nie zamarzła) i jak z wszystkim zaczyna się psuć jak minie gwarancja.................
    Ktoś napisał, że kupuje się przyszłość i ma rację, ale o kontrakcie z Scheelem część osób wiedziała wcześniej, w/g mnie podbili i ............., ale kto powiedział, że mam rację?. Może racja jest po Waszej stronie
  • Re: Pwtarzam swoj wpis. To nie jest nadzieja, to beda fakty Autor: ~DI [5.173.73.*]
    Drodzy! Wprowadźmy odrobine merytoryki. 1. Spółka NIE ZARABIA NA MYJNIACH - dlatego nie ma znaczenia czy jakaś myjnia jest rentowna. 2. Spółka zarabia - pobiera prowizje - nie małą (98% planowanych dochodów) za każdą transakcje dokonaną za pomocą wwwasch. Może zawrzeć umowę z np. 100 myjniami z których każda przez dwa lata będzie przynosić straty ale i tak będzie płacić właśnie AS za apke i to jest core biznes chodzi o to aby tysiące myjni uaktywniło apke.
  • Re: Pwtarzam swoj wpis. To nie jest nadzieja, to beda fakty Autor: ~Qazer [185.103.227.*]
    Slabo to wyglada po 0,99 nawet juz nie ma chetnych.....
  • Re: Pwtarzam swoj wpis. To nie jest nadzieja, to beda fakty Autor: ~nowy [83.8.237.*]
    można liczyć na formacje podwójnego dna
  • Re: Pwtarzam swoj wpis. To nie jest nadzieja, to beda fakty Autor: ~alokacja [145.237.4.*]
    to jest nc (szulernia), i tutaj żadne wskaźniki, formacje nie działają
  • Re: Pwtarzam swoj wpis. To nie jest nadzieja, to beda fakty Autor: qazer [2.247.249.*]
    Juz za tydzien raport czego sie mozemy spodziewac ktos cos?
  • Re: Pwtarzam swoj wpis. To nie jest nadzieja, to beda fakty Autor: ~alokacja [145.237.4.*]
    zjazdu na poziomy 10-30 grosików
  • Re: Pwtarzam swoj wpis. To nie jest nadzieja, to beda fakty Autor: ~nowy [79.163.236.*]
    ups, +14% : )
  • Re: Pwtarzam swoj wpis. To nie jest nadzieja, to beda fakty Autor: qazer [2.247.249.*]
    Nadal brak obrotow to tylko sztuczne sterowanie kursem oby w dobra strone.
[x]
AUTOSPA -2,88% 1,01 2021-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.