Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,99 zł , zmiana od tamtej pory: 2,02%

Re: moja opinia - na plus

Na chwilę obecną zysków nie ma (przynajmniej ja o tym nic nie wiem), czy będą ??, może tak może nie, wątpię żeby I kwartał rozwiał jakiekolwiek wątpliwości.

Piszesz, że liczysz na zyski, stare powiedzenie mówi umiesz liczyć licz na siebie.

Tu może być 2,3 zł i jest to tak samo prawdopodobne jak 20 groszy. Bo wystarczy kilkanaście K akcji i wracamy do bazy.

Zauważ, że wystarczyło kilkanaście no może kilkadziesiąt tysięcy żeby spółka urosła o 1355% w ciągu roku i to pod kontrakt na 60 (chyba) myjni??. Uważasz, że jest to wystarczający powód TAKICH wzrostów??.

A co z Panem Ilskim (przepraszam jak mylę lub przekręcam nazwisko), siedzi, wyszedł, czy ma jakieś zarzuty, czy to była ściema. Nic nie wiemy (albo inaczej ja nie wiem)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOSPA -2,88% 1,01 2021-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.