• Analiza na ile moze pójść Autor: ~Piotrek [89.65.180.*]
    Tylko opinie poparte faktami. Myślicie że 7-10 zł to będzie max czy przystanek ?
  • Re: Analiza na ile moze pójść Autor: ~re [5.184.56.*]
    analiza poparta faktem z dn 11.05.2007 mówi że w okolice 1800 zeta
  • Re: Analiza na ile moze pójść Autor: ~Michal [77.114.95.*]
    Kurna, 1800 to ja w końcu na te Seszele pojadę.
  • Re: Analiza na ile moze pójść Autor: ~zbankimuiwdynke [188.117.184.*]
    Seszele
  • Re: Analiza na ile moze pójść Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.121.*]
    zbnki pamiętam te Twoje Szeszele . Do dzisiaj je czuję po kieszeni buraku a powiesiłeś wtedy swoimi mądrościami wielu leszczy na haku. Bez urazy ale fajnie się zrymowała prawda o Tobie. Dobra wiem że miałeś wtedy szczere intencje i nikt nie mógł przewidzieć że bajkopisarz prezes Bender okaże się delikatnie mówiąc bajkopisarzem a nie jak czas pokazał osz....... :))
    Pozdrawiam i bez urazy.
    spadaj - to przez Tuska i jego obojętność w temacie regulacji OZE, i przez Bendera też oczywiście.
    Wierzyłem w BBIZENERIS, SKYSTONE i OZE i takich jak ja były setki na forum - nie obrażaj mnie, bo te akcje wtedy spadły z 500 zł na 100 i nikt ,. absolutnie nikt nie wierzył ze będzie split do 1 zł a potem dalsze spadki na 0,1 zł
    Spółka zawsze była dziwna - jak mają wysokie przychody to od razu wysokie koszty i malutki zysk albo straty.
    A to .że obudzili się w temacie Fotovoltaiki dopiero teraz - to tez gratuluję - inni sprytni w branży już 10 lat działają..

I dodam że nasza wiara w OZE w latach 2010 miała sens tylko obstawiliśmy nie tą firmę co trzeba.
    Wszak teraz obserwujemy setki wiatraków na polach i powszechną fotowoltaikę. Ktoś to zrobił i zarobił,
    ale nie Zenek i nie my....pzdr
[x]
MDIENERGIA 2,30% 0,98 2025-09-19 16:18:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.