Niestety przed nami jakiś czas niepewności, choć dzisiejszy spokój na BLU nastraja mnie umiarkowanym optymizmem. Trzymam kciuki, żeby JS ani nikt inny nie wycofał się z umowy. Jeśli żaden nie wywinie numeru to będzie dobrze, baaardzo dobrze.
Co ma twitter do planów wejścia na giełdę Elite? Do komunikacji w tym zakresie służą inne, oficjalne, kanały. Z dostępnych informacji wynika, że spółka jest w drodze na NC - reszta to na razie domysły.
To, że podali tam informacje odnośnie wejścia na giełdę :))) a espi w tym zakresie brak. Poczytaj sobie komentarze i czekaj dalej na komunikat spółki :)))) https://twitter.com/columbusenergy_/status/1379705392565997570?s=20
Pod podanym linkiem jest link do wczorajszego artykułu o zielonej franczyzie. Nie wyczytałem nic o wejściu na giełdę, chyba że coś przeoczyłem. A komentarz jest tylko jeden i zawiera pytanie a nie twierdzenie dot. wejścia na giełdę. Chyba jednak warto poczekać na rozjaśnienie sytuacji. Oficjalne.
Post widziałeś, pytanie widziałeś, ale odpowiedzi już nie? Przecież masz tam odpowiedź Columbusa na pytanie o wejście Columbus Elite na giełdę: "prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości – niebawem zorganizujemy konferencję prasową w tej sprawie. Informacje i zaproszenie na konferencję pojawią się w tym miesiącu."