• Cisza Autor: ~Som [31.0.81.*]
    Przed burzą, czy co tutaj się dzieje?
  • Re: Cisza Autor: ~vlodex [89.229.11.*]
    Niestety przed nami jakiś czas niepewności, choć dzisiejszy spokój na BLU nastraja mnie umiarkowanym optymizmem. Trzymam kciuki, żeby JS ani nikt inny nie wycofał się z umowy. Jeśli żaden nie wywinie numeru to będzie dobrze, baaardzo dobrze.
  • Re: Cisza Autor: ~Som [37.248.217.*]
    Ciekawe jak się temat rozwinie. Sprzedawać nikt za bardzo nie chce, żeby kursu nie uwalić, ale chętnych do kupna tez niewiele.
  • Re: Cisza Autor: ~Tron [46.134.155.*]
    To sobie poczekamy do maja... Niezły falstart.
  • Re: Cisza Autor: ~Radek [5.173.224.*]
    Właśnie na bankierze piszą, że otwierają pierwsze zielone franczyzy Columbus Elite.
    W ogole nie w tamcie jest tu połowa.
    W oczekiwaniu na dalsze ruchy - lektura artykułu Pierwsza Zielona Franczyza w Polsce - Bankier.pl 
  • Re: Cisza Autor: ~Tron [31.60.26.*]
    Lepiej sobie przejrzyjcie twitter Columbusa. W tym miesiącu nic się nie wydarzy a w przyszłym nie wiadomo co ogłoszą.
    Co ma twitter do planów wejścia na giełdę Elite? Do komunikacji w tym zakresie służą inne, oficjalne, kanały. Z dostępnych informacji wynika, że spółka jest w drodze na NC - reszta to na razie domysły.
    To, że podali tam informacje odnośnie wejścia na giełdę :))) a espi w tym zakresie brak. Poczytaj sobie komentarze i czekaj dalej na komunikat spółki :)))) https://twitter.com/columbusenergy_/status/1379705392565997570?s=20
    Pod podanym linkiem jest link do wczorajszego artykułu o zielonej franczyzie. Nie wyczytałem nic o wejściu na giełdę, chyba że coś przeoczyłem. A komentarz jest tylko jeden i zawiera pytanie a nie twierdzenie dot. wejścia na giełdę. Chyba jednak warto poczekać na rozjaśnienie sytuacji. Oficjalne.
    Post widziałeś, pytanie widziałeś, ale odpowiedzi już nie? Przecież masz tam odpowiedź Columbusa na pytanie o wejście Columbus Elite na giełdę: "prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości – niebawem zorganizujemy konferencję prasową w tej sprawie. Informacje i zaproszenie na konferencję pojawią się w tym miesiącu."
    No tak teraz widzę. No i się zgadza, wcześniej napisałem "Chyba jednak warto poczekać na rozjaśnienie sytuacji. Oficjalne. Więc czekamy...
    no no, zgadza się
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.