Wróżbici co mówią ze bedzie 10 zł - na Waszym miejscu zapie....dalałbym do wszystkich banków i brał ile dają i kupował Ipodsa skoro ma tu być Waszym zdaniem 10 zł czyli 250 % wzrostu. Tak naganiacze a tu nikt tego nie chce brać nawet blisko 3 zł czyli w promocyjnej cenie . Więc jak tam juz pobiegli po kredycik czy jeszcze przy klawiaturze ślęczycie
No to może być Twoim zdaniem szansa na Lewego tutaj ? No może gdyby dobry projekt przedstawili i RL9 w tym czyli reklama w pip . Ok szanse są - tylko dlaczego jeszcze się nie zabijają wszyscy o te akcje .
Ja osobiście nie chciałbym Lewego w ipods. Bardziej mi się podoba War Hospital „Brave Lamb Studio”. Czekają na info o projekcie i liczą na to ze można będzie taniej urwać. Ale jak widać po prawej nie oddają i plus ktoś ciagle pilnuje kursu. Wiec czekam...
Słuchaj kolego..chyba krótko jesteś na giełdzie ...to Ci napisze że często na giełdzie tak jest że nikt nie chce jak jest tanio A potem zabijają się o akcję jak cena jest np 100 % wyżej!!...co do 10 zł to jestem pewny że kurs tyle będzie...ff niski..jesteśmy na NC...gdzie nie takie ta giełda cuda widziała...A jeśli projekt będzie bardzo dochodowy to 10 zł będzie tylko krótkim przystankiem. Ale co tam...lepiej pisać że ktoś nagania itp...czekamy na info!!!!