• mam raka Autor: plm00 [89.78.61.*]
    dzis dowiedziałem sie ze mam raka złośliwego byłem z Wami,nie pisałem za wiele kocham Was wszystkich ,to forum to częśc mojego życia ,jutro mnie tu już nie bedzie rokowania sa bardzo złe,chciałbym zeby to forum było ludzi życzliwych sobie nawzajem pomagajacych ,życze Wam samych sukcesów Wszyskim .KOCHAM WAS
  • Re: mam raka Autor: ~Anka [83.22.89.*]
    Nie wiem co napisac

trzymaj sie, walcz i sie nie poddawaj

pozdrawiam
  • Re: mam raka Autor: ~Asia [87.207.43.*]
    Nie martw się, jestesmy z Tobą. Badz silny. Chorobe mozna pokonac, pod warunkiem, ze bedziesz wierzył.
  • Re: mam raka Autor: ~ll [87.207.186.*]
    jw
  • Re: mam raka Autor: ~wig- 20 [192.168.11.*]
    podejmij walkę gdy się załamiesz to koniec pomodle się za ciebie
  • Re: mam raka Autor: ~Red Nostradamus [212.75.100.*]
    Pytanie czy masz raka finansowego czy w ciele bo jeżeli w ciele to nie poddawaj się... poczytaj o metodzie samoleczenia:
    http://www.samoleczeniebsm.pl/

i pamiętaj o Chrystusie... nie lekceważ Go... On pomaga jak mu się powierza swoje życie...

POZDRAWIAM

Nie martw się będzie dobrze...

INRI Spiritus Sanctus
  • Re: mam raka Autor: ~zapend [83.31.68.*]
    :(((

Wiem jak to jest...
    Mi się udało (jak na razie) i mam nadzieję że i Tobie się uda.

Trzymaj się - ja trzymam kciuki za Ciebie i wszystkich w podobnej sytuacji.
  • Re: mam raka Autor: ~ww [77.91.19.*]
    Nie zalamuj sie.
    Z tym trzeba walczyc.Nie mozesz sie poddawac.
    Bardzo duzo ludzi z tego wyszlo.
    Moj maz mial czerniaka. Byl na operacji (4 lata temu) i wszystko w porzadku.
    Musisz w to uwierzyc, ze bedzie dobrze.
    Trzymaj sie mocno i wracaj do zdrowia.

• Re: mam raka Autor: ~kapo [62.178.62.*]
    zycze najlepszego
    twardy musisz byc
    stawiaj na sport trenuj duzo jarzyna owoce i soki naturalne
    a wszysko bedzie dobrze
  • Re: mam raka Autor: ~KRACHMENNNNNNNNNNNNN [66.28.139.*]
    JESTESMY Z TOBA Z CALEGO SERCA !
  • Re: mam raka Autor: ~baks [153.19.224.*]
    trudno cos tu powiedziec....zycze Ci jak najwiecej sił i wiary ze wszytsko bedzie dobrze

pozdrawiam
  • Re: mam raka Autor: ~Obi Wan Kenobi [192.168.1.*]
    Trzymaj się i walcz! Będzie dobrze, należy wierzyć - tyle jeszcze przed Tobą!
  • Re: mam raka Autor: gosia* [*]
    jesli ilosc dobrych zyczeń może pomóc to masz ich tyle ode mnie ze napewno wyzdrowiejesz , powodzenia i wiecej wiary ,ona moze czynic cuda
  • Re: mam raka Autor: gosia* [*]
    jeszcze raz ja , nie rezugnoj przenigdy z konwencjonalnej medycyny NIEWOLNO , mozesz stosowac inne naturalne środki ale pamietaj nie zamiast , jesli ktos proponyje ci cudowne metody ale jednoczesnie namawia do rezygnacji z medycyny jest szarlatanem , zaufaj lekarzom
  • Re: mam raka Autor: made-in-poland [87.99.14.*]
    Trzymaj się, Jestem z Tobą !!!
  • Re: mam raka Autor: ~mati [83.12.38.*]
    walcz niepoddawaj sie jestem z toba mati
  • Re: mam raka Autor: plm00 [89.78.61.*]
    dzieki Wam jestescie Kochani ,kochajcie sie i sobie pomagajcie nie dajcie sie grubasom jeszcze raz serdeczne dzieki
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.237.190.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: mam raka Autor: maciej_z_krakowa [83.14.5.*]
    Dnia 2007-09-17 o godz. 19:42 ~KRACHMEN napisał(a):
    > A JA MAM BIALACZKE , I NIE MOGE ZNALEZC DAWCY :(( .
    > MOJE MARZENIE TO ZEBY SOBIE PODUPCZYC PRZED SMIERCIA , BO
    > CALY CZAS SIEDZE TU NA FORUM NIE WIEM JAK WYGLADA I
    > SMAKUJE KOBIETA , MOZE ZNAJDZIE SIE JAKAS PANI KTORA MI
    > DA :p

POZDRAWIAM W CIERPIENIU
    Twoje chamstwo przekroczyło granice przyzwoitości.
  • Re: mam raka Autor: ~Alex [194.54.16.*]
    Trzymaj się i nie poddawaj się ... pamiętaj, że zawsze warto walczyć
  • Re: mam raka Autor: ~acio [83.27.18.*]
    Niech Ci sie uda...... Pozdrawiam.
  • Re: mam raka Autor: kompozytor [77.223.226.*]
    Rownież chciałbym sie tu dopisać. Rak AIDS i iinne przeklanstwa czlwoieka, usiadamiaja nam jak jestesmy bezbronni. Ale mysle ze jak wielu tu juz napisalo wiara czyni cuda. Jestesmy z toba a dowodem sa te posty.
  • Re: mam raka - PROWOKACJA GOWNIARZA Autor: ~KRACHMEN [85.237.190.*]
    UWAGA
  • do krachmena Autor: plm00 [89.78.61.*]
    a tak lubie czytac t woje posty mam 53 lata dla Ciebie moze gowniarz moze starzec ,krachmen mówie poważnie jestem podłamany
  • Re: do krachmena Autor: ~KRACHMEN [66.28.139.*]
    TEN WYZEJ TO KRACHMEN PRYMITYW PODSZYWACZ

JA NATOMIAST JESTEM SZCZERZE Z TOBA !!
  • Re: mam raka - PROWOKACJA GOWNIARZA Autor: ~Anka [83.22.89.*]
    Jest mi naprawde wstyd za Ciebie

z takich rzeczy sie nie zartuje, uswiadom to sobie
  • Re: mam raka Autor: ~levinas [212.76.37.*]
    nie ma takiej możliwości abyś tu nie był...wszyscy Ci współczujemy, ale nie możesz zaszyć się z tym problemem...odcinać od ludzi...wchodź na forum, rób to co zawsze i uwierz, że dasz radę...mój kuzyn ma raka, jest bardzo młody, ale po ostatniej chemii nie wykryto u niego żadnych komórek rakowych....teraz wraca do zdrowia...wielu się udaje i Tobie też się powiedzie....żyj tak jakby każdy kolejny dzień miałbyć ostatni w Twoim życiu a przeżyjesz więcej od tych co żyją po 100 lat....

pozdrawiam
  • Re: mam raka Autor: ~ki [83.7.154.*]
    wiele ludzi wychodzi z tego, walcz a Ci sie uda,zobaczysz!
  • gra na giełdzie nie pomoze co pokonac choroby odpocznij poza giełdą Autor: ~wasp [83.30.42.*]
    i walcz z chorobą odwiedź miejsca które darzysz sentymentem spróbuj medycyny alternatywnej np bioenergoterapeutyka jESTEM z Tobą jesteś wielkim CZŁOWIEKIEM to wyznanie zmusiło mnie do reflekcji nad życie trzymaj się nie wiem jak ja skończę...
  • Re: gra na giełdzie nie pomoze co pokonac choroby odpocznij poza giełdą Autor: ~miruna [192.168.128.*]
    Trzymaj się,jestem z Tobą,nie jesteś sam,spójrz ile tu wpisów,walcz i nie poddawaj się
  • Re: mam raka Autor: kompozytor [77.223.226.*]
    Jeśli już zaistniałeś na tym forum z takim tematem to bardzo chciałbym abyś się podzielił cała sytuacja od narodzin, co się stało jak przebiega cala sytuacja, czego to rak jaki rodzaj itd. Dziekuje
  • do kompozytora Autor: plm00 [89.78.61.*]
    czerniak -rak skóry byłem dzis u dermatologa nie ma zadnych watpliwosci powiekszone wezły chłonne, blizna od dwóch lat,początkowo sama blizna teraz krwawi ,jutro na onkologie w trybie pilnym,pociesz mnie jezeli mozesz
  • Re: do kompozytora Autor: ~maszto [83.20.141.*]
    jezeli mozesz to mysl przed zasnieciem ze jestes zdrowy ale nie w czasie przyszłym tylko terazniejszym dokladnie wtedy kiedy zasypiasz
  • Re: mam raka Autor: ~Paulus [91.193.208.*]
    Od ciebie zależy co z nim zrobisz. Może to zabrzmi drażliwie lecz to tylko i wyłącznie Ty masz szanse by sie od niego uwolnić musisz w to uwierzyć - ii nie ubliżaj innym nie życz żle bliżnim nie myśł źle o sobie - odpocznij i wyzdrowiej z całego serca ci tego życze i boże błogosławieństwo nad tobą niech ciągle trwa
  • Re: mam raka Autor: ~dziewczyna [10.1.216.*]
    Walcz, walcz i jeszcze raz walcz!!! na pewno masz dla kogo, pomyśl, że po prostu musisz wyzdrowieć. Na co dzień pracuję z chorymi nowotworowymi i wielu z nich udało się z tego wyjść, ale musisz w to gorąco wierzyć. Wygadaj sie przed żoną lub inną bliską osobą, razem będziecie silniejsi. Trzymam za Ciebie kciuki.
  • Re: mam raka Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Mam dobrą wiadomość dla ciebie.Moja babcia dwa lata temu też to usłyszała.Nie załamała się ponieważ miała wtedy bo miała 78lat.Ale ja się załamałem i miałem takiego farta,że jak opowiedziałem o tym mojej znajomej to ona opowiedziała mi o takim jej starszym znajomym co miał raka rozsianego po całym organizmie i próbował wszystkiego.I któregoś dnia ktoś mu powiedział o pewnym preparacie na raka.Kupił go i bez namysłu zarzył bo stwierdził,że nie ma już wyjścia.Po miesiącu po raku zostały dziury a ropa lała się z niego wszystkimi otworami,myślał że to koniec a jak to ustało to człowiek wyzdrowiał i wyglądał jak nowonarodzony.Lekarz po zrobieniu badań powiedział:"nie wiem coś pan ku...wa zrobił ale nie masz pan raka".Ja kupiłem to mojej babci i z trudem namówiłem ją do tego,żeby to wzięła ale udało się.Po zrobieniu badań po 6 miesiącach od diagnozy lekarz powiedział:"na pewno nie umrze pani na to co u mnie się pani leczyła i dużo lat życia przed panią".Obecnie moja babcia ma 80 lat i wyniki badań jakie robiła niedawno ma takie jak młoda kobieta.Znajoma pielęgniarka powiedziała,że nigdy nie miała takich wyników jak moja babcia (nie wie,że babcia to wzięła,bo jak pokazałem co chcę jej dać to była przeciwna,tak samo było z lekarzem).Jak jesteś zainteresowany to podaj gg.Przysięgam na wszystkie świętości,że cała historia jest prawdziwa i nie zarabiam na tym preparacie.
    Maz mial to samo i chodzil z blizna kilka lat.
    Wyszedl z tego. U Ciebie bedzie tak samo.
    Po operaci nawet nie mial zastosowanej chemioterapii.
    Wszystko bedzie dobrze.
    Pozdrawiam.
  • Re: mam raka Autor: drzazga [83.20.31.*]
    PLM 00,każdy życzy Tobie wszystkiego naj naj naj i ja dokładam się , odwagi i pozytywnego nastawienia.
  • Re: do plm00 Autor: ~xXx [83.22.75.*]
    medycyna chińska , spróbowac mozna nic nie zaszkoszi , ale wtedy bez cheli i innych zeczy szpitalnych trzeba to stosowac. Znam osobiscie przypadek wyleczenia takimi metodami przez chinczyka.

http://www.tianxian.com.pl/?gclid=CJ32gPSNy44CFQyhZgodJiUxBw

i wpisz sobie tez do google takie hasło - sok z noni - i poczytaj troche

trzymaj sie i LECZ SIE ale naturalną medycyna
  • Re: mam raka Autor: podion [212.76.37.*]
    3maj sie i nie poddawaj sie!!!! powodzenia i zycze jak najwiecej mozliwosci powrotu do normalnego funcjonowania i zdrowia ....
  • Re: mam raka Autor: koziolxpk [83.143.40.*]
    bedzie dobrze!!!
    Do plm00.
    Radze wybrac dobra klinike.
    Pacjent ma do trego prawo.
  • do. WW Autor: plm00 [89.78.61.*]
    klinika w Gliwicach nie wiem czy dobra jezeli masz jakes zdanie prosze o odpowiedz POZDRAWIAM
  • Re: do. WW Autor: ~xXx [83.22.75.*]
    jak jestes z Gliwic albo okolic to jeden z najlepszych wyborów ale jak pisałem w poscie wyzej zastanów sie nad naturalna medycyna bo chemia strasznie osłabia organizm a przy węzłąch chłonnych juz zaatakowanych to bedziesz musiał uwazac bardzo na infekcje
  • Re: mam raka Autor: ~fan [213.158.196.*]
    Powodzenia.Zycze zwycięstwa .Wracaj do zdrowia.
  • Re: mam raka Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Mam dobrą wiadomość dla ciebie.Moja babcia dwa lata temu też to usłyszała.Nie załamała się ponieważ miała wtedy bo miała 78lat.Ale ja się załamałem i miałem takiego farta,że jak opowiedziałem o tym mojej znajomej to ona opowiedziała mi o takim jej starszym znajomym co miał raka rozsianego po całym organizmie i próbował wszystkiego.I któregoś dnia ktoś mu powiedział o pewnym preparacie na raka.Kupił go i bez namysłu zarzył bo stwierdził,że nie ma już wyjścia.Po miesiącu po raku zostały dziury a ropa lała się z niego wszystkimi otworami,myślał że to koniec a jak to ustało to człowiek wyzdrowiał i wyglądał jak nowonarodzony.Lekarz po zrobieniu badań powiedział:"nie wiem coś pan ku...wa zrobił ale nie masz pan raka".Ja kupiłem to mojej babci i z trudem namówiłem ją do tego,żeby to wzięła ale udało się.Po zrobieniu badań po 6 miesiącach od diagnozy lekarz powiedział:"na pewno nie umrze pani na to co u mnie się pani leczyła i dużo lat życia przed panią".Obecnie moja babcia ma 80 lat i wyniki badań jakie robiła niedawno ma takie jak młoda kobieta.Znajoma pielęgniarka powiedziała,że nigdy nie miała takich wyników jak moja babcia (nie wie,że babcia to wzięła,bo jak pokazałem co chcę jej dać to była przeciwna,tak samo było z lekarzem).Jak jesteś zainteresowany to podaj gg.Przysięgam na wszystkie świętości,że cała historia jest prawdziwa i nie zarabiam na tym preparacie.Powodzenia.
  • Re: mam raka Autor: plm00 [89.78.61.*]
    dzieki Wszystkim nie spodziewałem sie takiego odzewu ,nawet nie wiecie jak mi pomogliscie jeszcze raz dziekuje
  • Re: mam raka Autor: ~xXx [83.22.75.*]
    jak jestes z okolic Gliwic - Katowwic to w bielsku jest naprawde sprewdzony chinczyk - sam tam byłem

http://firmy.pkt.pl/firma/klinika_tradycyjnej_medycyny_chinskiej__zhu_hua_bao__lek__med__YmJ5MDdfOTA0Nl9NZWR5Y3luYSBuYXR1cmFsbmFfX2FkczE=.html
  • Re: mam raka Autor: drzazga [83.20.31.*]
    Każda jest dobra , Tylko Twoja silna wola jest kluczem Twojego zwycięstwa.
  • Re: mam raka Autor: coka [212.2.99.*]
    Trzymam kciuki i wierze ze bedzie dobrze