Człowieku trzeba reagować zgodnie z rynkiem a nie wpisem na forum.
Skoro pojawia się coraz więcej sprzedających to trzeba być czujnym a nie upartym.
Widać ,że jesteś początkującym planktonem.
Jak oceniłeś że więcej sprzedających ?? Ja sądzę ,że jest więcej kupujących i to z każdą godziną . Wiadomo , przy ff coś koło 700 tysięcy każdy kombinuje jak najtaniej kupić pozdr.
nie wiem - to forum od wielu wielu lat ma taki swój przepiękny urok w postaci forumowiczów , którzy jak mają akcje danej spółki to są wstanie dorobić się odcisków na palcach od klikania na klawiaturze achów i ochów. Jak tylko sprzeda nie zawsze z zyskiem, to wylewa wszystkie swoje frustracje i jaka ta spółka be i fuj. Ja naprawdę nie potrafię tego pojąć , a lata swoje mam i na giełdzie jestem dość długo. Traci czas na czytanie, śledzenie i pisanie postów spółki której nie ma, no chyba że myśli walne 1000 postów fuj i tysiąc be i to spadnie do ustalonej ceny na odkupienie .
Tak masz racje to najgorszy typ ludzi lepiej ich ignorowac wlasna matke by sprzedal zeby zarobic pare stowek ale licze ze zostana na peronie im wyzej bedzie juz nie kupi ze strachu