Ja tam już wszystko wiekszosc Upłynniłam, czekam na zjazd, tutaj zawsze po tej rzekomej akumulacji, zbieraniu i innych uwagach naganiaczy, był zjazd, co by się nie działo, był zjazd.
Kiedyś to może się zmieni, ale póki co , wróżę zjazd.
Dnia 2021-03-30 o godz. 14:15 ~Elektryk napisał(a): > tu fazę masz od dawna
Tak tylko ktora faze ? spadkowa czy wzrostowa, teoretycznie wyrozniamy 4 nastepujace po sobie w kólko fazy ; akumulacji, wzrostowa, dystrybucji, spadkowa. W ktorej jestesmy teraz ? i jak teoria ma sie do praktyki na NC, gdzie nadmierna role odgrywa spekula. Ataku spekuly na Excellence obecnie nie widze. Jednak pewnosci w ktorej fazie jestesmy nie mam. Moze Max nam to objasni, ale ktory Max bo jest dwoch. Ja pisze pod roznymi nickami poniewaz mam przegladarke ze zmiennym ip na co nie mam wplywu.
Dnia 2021-03-30 o godz. 15:36 ~karol napisał(a): > Dnia 2021-03-30 o godz. 14:15 ~Elektryk napisał(a): > > tu fazę masz od dawna > > Tak tylko ktora faze ? spadkowa czy wzrostowa, teoretycznie wyrozniamy 4 nastepujace po sobie w kólko fazy ; akumulacji, wzrostowa, dystrybucji, spadkowa. W ktorej jestesmy teraz ? i jak teoria ma sie do praktyki na NC, gdzie nadmierna role odgrywa spekula. Ataku spekuly na Excellence obecnie nie widze. Jednak pewnosci w ktorej fazie jestesmy nie mam. Moze Max nam to objasni, ale ktory Max bo jest dwoch. Ja pisze pod roznymi nickami poniewaz mam przegladarke ze zmiennym ip na co nie mam wplywu.
Po bardzo dobrych espi, dalszym poszerzaniu dzialalnosci firmy o coraz bardziej atrakcyjne obszary, wydaje sie ze 0,30 to uklepany poziom minimum, bylibysmy zatem w koncowce akumulacji przed wzrostami, lecz to tylko moja opinia, profesjonalista nie jestem.
Pisałem o tym już kilka razy jesteśmy w trendzie bocznym od 16.03 kanał boczny wyrysował się na wsparciu 0,33 i opór 0,37 przebicie którejś z tej stref to kontynuacja trendu wsparcie 0.33, 0.30 opór 0.37, 0,45
a co mówią wskaźniki na biznes radar ? mocne kupuj 30 mar 15:22mówią wskaźniki RSI(14) kupuj STS(14,3) kupuj MACD(12,26,9) kupuj TRIX(14,9) kupuj Williams %R(10) kupuj