Gra na spadki, zapewne dla siebie i dla swoich klientów, stąd ta jego krucjata. Nie wskażę jakiego banku jest to dom maklerski, bo pewnie moderator usunie post, ale sprawa jest zgłoszona do KNF. Już kiedyś, na innej gamingowej spółce (Farm 51) była taka akcja - pracownik jednego z domów maklerskich ostro naganiał na spadki. Tam zostało to załatwione i dom maklerski za niego przepraszał. Tu będzie podobnie.
O jakim oczernianiu mowa? Jezeli ktoś cytuje czyjeś słowa, napisane w przestrzeni publicznej i tylko zadaje pytanie, czy te słowa podobają się akcjonariuszom.
To nie jest oczernianie
Akcjonariusze w ostatnich dniach wyrazili swoje zdanie na temat słów Piekary ,zacytowanych przez ciebie w kilku postach. Wątpię żebyś usłyszał głos wspomagający twoje wypociny na forum bankiera a jak zauważyłeś poparcia nie masz. Jednych w ogóle nie interesuje Polityczne życie Piekary a drudzy pochwalają jego wypowiedzi ponieważ Przemówił głosem większości czyli ludzi żyjących zgodnie z dekalogiem, także wlazłeś w gniazdo w którym jesteś sam ze swoimi wywodami.
Ludzie przestana Ci odpisywać na komentarze bo to jedyna droga żebyś stąd zniknął - od takich wpisów jak widzisz kurs nie spada także na marne Twoja praca
" Bacanacacy [83.24.17.*]2021-03-30 11:27 Naprawdę trzeba mieć słomę w głowie żeby myśleć że te wypociny o lgbt obniżają kurs td sfrustrowany Pan pani Mg ma srac....zke bo kurs spada a może zadaj to pytanie Wolfowi co oni robią żeby kurs szedł w gore bo jak narazie nic zero null czy to pytanie cie przerasta zobaczycie w tym roku 2021! Że ta spoleczka nic nie wypuści nic a kasy niema i nie będzie "
hahahah uwielbiam ludzi którzy więcej wiedzą co ja myślę niż ja sam i samo stwierdzenie, już pokazuje twoja słomę nie tylko w głowie ale i w gumofilcach - czkawki nie mam może spadać 15-10-5 zeta, mnie to nie rusza zakupy robiłem jak jeszcze nie wiedziałeś co to jest THE Dust. A o moje kontakty z JW nie martw się są na dobrym poziomi... Takich jak was dwóch to było na tym forum już kilkudziesięciu