Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,80 zł , zmiana od tamtej pory: -96,10%

Re: Troll oczerniający Pana Piekarę to pracownik domu maklerskiego

Akcjonariusze w ostatnich dniach wyrazili swoje zdanie na temat słów Piekary ,zacytowanych przez ciebie w kilku postach. Wątpię żebyś usłyszał głos wspomagający twoje wypociny na forum bankiera a jak zauważyłeś poparcia nie masz. Jednych w ogóle nie interesuje Polityczne życie Piekary a drudzy pochwalają jego wypowiedzi ponieważ Przemówił głosem większości czyli ludzi żyjących zgodnie z dekalogiem, także wlazłeś w gniazdo w którym jesteś sam ze swoimi wywodami.

Ludzie przestana Ci odpisywać na komentarze bo to jedyna droga żebyś stąd zniknął - od takich wpisów jak widzisz kurs nie spada także na marne Twoja praca

" Bacanacacy [83.24.17.*]2021-03-30 11:27
Naprawdę trzeba mieć słomę w głowie żeby myśleć że te wypociny o lgbt obniżają kurs td sfrustrowany Pan pani Mg ma srac....zke bo kurs spada a może zadaj to pytanie Wolfowi co oni robią żeby kurs szedł w gore bo jak narazie nic zero null czy to pytanie cie przerasta zobaczycie w tym roku 2021! Że ta spoleczka nic nie wypuści nic a kasy niema i nie będzie "

hahahah uwielbiam ludzi którzy więcej wiedzą co ja myślę niż ja sam i samo stwierdzenie, już pokazuje twoja słomę nie tylko w głowie ale i w gumofilcach - czkawki nie mam może spadać 15-10-5 zeta, mnie to nie rusza zakupy robiłem jak jeszcze nie wiedziałeś co to jest THE Dust. A o moje kontakty z JW nie martw się są na dobrym poziomi... Takich jak was dwóch to było na tym forum już kilkudziesięciu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST -22,80% 0,77 2025-10-03 15:01:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.