Generalnie staram się nie komentować kłamstw i oczerniania, ale zrobię dla Ciebie wyjątek.
Ja w przeciwieństwie do Ciebie, piszę merytorycznie, przedstawiam fakty, analizy finansowe / techniczne, moje przemyślenia, typy i to do Ciebie należy czy włączysz to do swojej strategii inwestycyjnej czy nie.
Dwoisz się i troisz niby ostrzegając przede mną, że niby wchodzą w dołku i wieszam ludzi na hakach. Przywołujesz wszędzie przykład Praire, P2Chill oraz Innogene. A więc na początku roku typowałem Praire (kurs 0.46PLN - dołek) jako typ LT, choć na krótko dał zarobić ponad 100%. Również, w tym samym poście typowałem P2C na styczeń (kurs 10PLN - znowu dołek) i typ dał zarobić blisko 150%. Innogene polecałem przy 3.80PLN i zarobek był rzędu ponad 500% (kurs urósł do 20PLN), a następnie - po korekcie i konferencji - pisałem (przy 30PLN), że kurs poleci na 100PLN (i poleciał). Potem, po kilku wtopach zarządu - odradzałem Innogene, a po wpisach JW na fb o Dzoannie - odradzałem kategorycznie, a że ktoś się pode mnie podszywał, cóż - sprawdzaj IP.
Aktualnie na PLG również mamy dołek, bo niby ile akcji się przemieliło po 0.4 - 0.5PLN? Gra to się zacznie o wiele wyżej - możesz sprawdzić jaki vol. zaczyna być obracany przy poziomie 0.7PLN. Zatem znowu podaję Ci kontrprzykład, że "polecam" [czyt. przestawiam analizę] spółkę tak na prawdę właśnie "w dołku". A to, że myślałeś i czekałeś, aż kurs spadnie do 0.3PLN - no cóż, trudno.
Szach, mat - bez odbioru.
Miłego weekendu.
ps. nie połam sobie palców na enterze w poniedziałek :)
Nie marnuj czasu na tego typa...kazdy kto Cie zna to wie jak wiele robisz dobrego ze piszesz merytorycznie zapodajesz analizy i typy...oczywiście nie wszystkie sie sorawdzaja w 100%...ten gosciu to jakis frustrat ale moze jest tak jak napisałeś ze chcial kupic po 30gr a zrobiłeś analize pokazjajaca jednoznacznie ze kierunek jest inny...i jeszcze espi poszlo w pt to juz mu gula calkowicie skoczyla :D
Pozdro ObserwatoR i nie przejmuj sie trollami rob swoje
Dnia 2021-03-27 o godz. 15:48 ~UbieratoR napisał(a): > A jak do waszej spółdzielni można się zapisać? Tak żeby mieć info jak zbieracie a nie jak sprzedajecie?
Podejdź do księdza proboszcza na plebanię, zastukaj 4x w okno, a gdy wyjdzie, powiedz: "lubię na ostro", wielonikowcu :))
Witam, sorry ze nie odpowiadalem na "zaczepke "Obserwatora, ale troche zaiprezowalem.Ale juz jestem i mam podstawowe pytanie do Obserwataora:jezeli obecna Spolka ktora rekomendujesz jest taka dobra i przyszlosciowa, to jak dlugo bedziesz trzymal ten papier?Wywalisz go po poniedzialkowej podbitce, czy tez zaryzykujesz do wtorku ?Ile trzymasz do tej pory akcji wczesniej polecanych przez Ciebie spolek typu Praire, P2, innogene, braster i innych?Pozdrawiam i zycze milego weekendu.