Hello ! A co to za czerwona ŁAPA????? No ja wiem że nie lubicie pięknych ,mądrych i dowcipnych kobiet które Was nie chcą. Że głupie uległe platynowe blondynki z plastikiem na ustach są ok. No ale zaraz z łapami!!!!
Proszę bardzo :) Polecam się na przyszłość :) Ja też zbieram czerwone łapki, więc musimy się jakoś wspierać w tej giełdowej dżungli..., bo tu na każdym kroku czyha niebezpieczeństwo :)
Ja na blooberze to Mrocznego prawie pobiłam. :))). Ale nie chce mi się tam już głupot pisać. Niech się sami gotują we własnym sosie. Choć prowokacja była bo im się chyba strasznie nuuuuuudziii
Procent nie rośnie, trzeba na bułkę zarobić. Trzy dni na łonie natury i od razu inna perspektywa. Ptaki już śpiewają, trawa rośnie w lesie czuć wiosnę. A na forum nuudyyy. Zaczynam doceniać jak ktoś farmazon jakiś bezwzględny grubą nicią pociągnie. Aleeee nie wywołujmy wilka z lasu. Bo czuje że to tuż, tuż.
Owco, robisz kuleczki na śmieciowych spółeczkach więc może mi wyjaśnisz o co chodzi z tym "wiszeniem kursu". Np. jest PKC sprzedaży na 1,5 mln i 1,4 ml chętnych kupić po najniższej jakiejś tam cenie.... czemu te zlecenia wiszą od kilku dni a do transakcji nie dochodzi?
Widzę tak się dziej na wielu śmieciowych spółkach, a myślałem, że może sobie jakąś kupię. Ale po co wieszać kasę na nich? Skoro i tak nie da się kupić.
TakTaku oj TakTaku...Rozumiem że chcesz udowodnić że giełdowym głąbem jestem. Tu nie trzeba się trudzić; to jest wręcz aksjomat; JESTEM GIEŁDOWYM GŁĄBEM!!! :)))). ALE MAM NOSA !!!!!:))))
Do maja trzeba poczekać, chyba że w kwietniu ktoś pociągnie. Teraz wiosenny luzik. Ktoś coś kupi, ktoś coś sprzeda. Jak już będzie nowa strona to też może być jakaś górka..