Szkoda 9918 akcji wziął wczoraj po 0.48 dzisiaj sprzedał po 0.42. Spółeczka przed wybiciem. Połączenie z Intermarum, w konsekwencji produkcja gier erotycznych z wykorzystaniem wirtualnej rzeczywistości, na którą mają patent. W konsekwencji zaangażowanie kapitałowe JC, jak dla mnie czegoś takiego nie ma na naszej bananowej giełdzie, jedyna spółka w tej branży. Akcji będzie dużo, ale za nim wejdą do obiegu będą stały bardzo wysoko. Kto wziął 3400000 akcji z emisji skierowanej do inwestorów prywatnych, ja podejrzewam. Premiera 2 gier na starcie produkcji Intermarum, będzie się działo.
zalozylem sie jakis czas temu z jednym z forumowiczy - i widze ze chyba wygram choc wolabym przegrac ten zaklad............. chodzilo o zejscie do 0,3xxx - ale na razie widze ze idzie deal na dystrybucje - ten papier rok temu chodzi poniżej 10 gr - man
To nie jest dobry przykład. A co powiesz o Optimusie jak był po 0.60 , a kurs Cd projekt red doszedł do 500 zł. Tutaj się liczy dobry pomysł, a produkcja gier erotycznych z wykorzystaniem wirtualnej rzeczywistości to przyszłość. Wie o tym JC i spółka All in Games z którą współpracują. Co do kursu różnie może być, ale na pewno tutaj warto mieć pakiecik.
Zakupiona technologia rozszerzonej rzeczywistości 40% za 300tys, daje im możliwość komercjalizacji tego rozwiązania. Intermarum będzie wiedziało, co z tym fantem dalej zrobić.
zgadzam sie w 100 % dlatego tu jestem od prawie roku - mam tylko pewne obawy - to ze spółka ma pomysl i moze zarobic to jedno - a czy my zarobimy na akcjach to drugie :) tak czy inaczej jestem na pokladzie ale i czekam bo mysle ze bedzie wybranie dolem