Na koniec I kwartału widać wyraźnie zarysowana strategię.Powoli zbliżamy się do końca badań klinicznych mrsa (komunikat mam nadzieję po świętach)Garstecki zawsze powtarzał ,że z próbkami na mrsa w szpitalach w czasie pandemii to wąskie gardło przy jednym ,moze drugi, jeżeli przystąpił do zbierania powiekszy ilość próbek....Z tym panelem nie powinno być problemów , pierwotnie przygotowywali tylko jeden .Pandemia narzuciła nowe wyzwanie.Badania z panelem na covid powinni zacząć przed końcem lub po zakończeniu badań na mrsa,po części wynika to z oszczędzania sił osobowych przy projekcie (mamy górkę z trzecia falą i należy dozować zaangażowanie zespołu (mając w pamięci doświadczenie z listopada).Samo badanie kliniczne nie powinno nastręczać problemów pod warunkiem ,że mają odrobioną pracę domową na 100% z tym panelem.Pozostale działania z procesem m&a w tle zostaną podjęte po zakończeniu badań z pierwszym panelem.Nie zapłaty zapominajmy ,że projekt bacteromic również powinien zaliczyć przedrejestracyjne testy,komunikat z początkiem 2 kwartału.Oj będzie się działo....chyba, że. Do trzech razy sztuka!
koniec kwartału, to pewnie musi wysypać trochę akcji. może klienci chcą wypłacić pieniądze?? tego nie wiemy..
Wszyscy się podniecają sypaniem jakims gdzie total ma 630 000 akcji a sprzedaje raptem 1000 jednego dnia.. ludzie kochani.
ja mam 300 a żaden grubas ze mnie. jakbym puscil to w rynek to nazwiecie to sypaniem? hahaha
Dnia 2021-03-31 o godz. 16:32 oldboy_1 napisał(a): > Total musi uzupełnić pozycję na koniec okresu rozliczeniowego. Sypie tak, aby nie zrobić większej krzywdy kursowi. > > Dziś też pewnie sypie, jutro raczej koniec.
jakoś dziwnie zawsze przed info o przesunięciu, sory ale lepiej jakby to sprzedali firmę co potrafi wdrożyć....a tu rekrutacje, negaty na gworku i próby bezskuteczne w szpitalach zbadania pudełka....przed komercjalizacja.
No ale szacun urośli do 160 na opini....teraz to tylko pchane optymizmem zawieszonych na 180/200.