• co to było Autor: ~arkan [188.147.38.*]
    co się stało że się tak usrało?
  • Re: co to było Autor: ~Jas20 [94.40.24.*]
    Pojedyncza osoba sprzedaje akcje dużymi pakietami niecały miesiąc przed rocznymi rekordowymi wynikami. Też mnie to zastanawia.
  • Re: co to było Autor: ~arkan [188.147.38.*]
    może ma to związek z OFE które sprzedają przez reformę która zabierze nam 15% kapitału emerytalnego żeby KOTU żyło się lepiej
  • Re: co to było Autor: liza55 [5.173.81.*]
    Ty masz problem z tym Kotem?

• Re: co to było Autor: ~arkan [188.147.38.*]
    Lubię Koty ale nie wiem czy mnie zrozumiałaś mnie chodzi o te tłuste koty które po raz któryś okradają nas z naszych składek emerytalnych zabierając z OFE 15% opłaty i zmuszając je do sprzedaży akcji w określonym terminie
  • Re: co to było Autor: ~Twój_podpis [62.233.238.*]
    Powoli dochodzę do wniosku, że to są te same koty.
  • Re: co to było Autor: ~bartolomello [83.17.231.*]
    A może powodem spadków jest wzrost kosztów poprzez wzrost ceny stali. Podpisane kontrakty raczej nie uwzględniały tak dużego wzrostu tego surowca. Jest jakiś mądry który wyjaśni, jak duże mogą być skutki dla naszej kochanej spółki ? Może jakieś wyliczenia?
    Może właśnie w niekorzystnym otoczeniu surowcowym cena za akcję jest tak dobra że należy dokupić?
    Ja jestem osobiście za słaby aby oszacować skutki i stwierdzić czy spółka jest dalej niedowartościowana czy może już jednak nie jest tak kolorowo. Co myślicie? pogadajmy merytorycznie.
[x]
NEWAG 1,67% 85,00 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.