Kochani, ostatni raport oceniam jako bardzo przyzwoity, ale bez większego wow. Osobiście spodziewałem się czegoś więcej. Nie zmieniłem zatem mojej wcześniejszej wyceny, która wynosi ok. 40 zł i aktualnie jest godziwa. Jednak na rynku pojawiły się inne okazje z C/Z 4, 5, 6. My, brać giełdowa tego właśnie szukamy. Dziękuję wszystkim za ciekawe opinie i komentarze i życzę samych sukcesów.
Haha. My "brac gieldowa"? Wspaniala retoryka. Dlugo siedze na gieldzie nie spotkalem jeszcze braci gieldowej. Ale doradzam zerkniecie np na 11 bit. Czy tutaj bedzie tak samo- na to nie licze ( tego nie mozna wiedziec) jednak sadze ze polowa moze sie urealnic w perspektywie 2-3 lat.
Jeżeli jak twierdzisz jesteś wiele lat na giełdzie to wiesz, że kurs akcji porusza się od skrajnego niedowartościowania do skrajnego przewartościowania, a wyceny czasami są absurdalne. Ja zawsze stosuję te same zasady, które w 6,7 przypadkach na 10 dają zarobić. Jedną z nich jest wskaźnik C/Z. Jeżeli wynosi wspomniane 4, 5, 6, natychmiast biorę spółkę na tapetę i często kupuję. Po przekroczeniu 10 najczęściej sprzedaję. Pozdro.