Ubrani w akcje po 90 zł raczej nie mieliby korzyści z hejtowania firmy. Pokażcie mi drugą taką spółke która poprawia wyniki o kilkaset procent a jest tak zażarcie atakowana. Próba zniechęcenia do inwestowania żeby tanio zbierać z rynku zanim pociąg odjedzie na nowe poziomy. Klasyka.
I dywidenda w zacnej wysokości na koncie. Jak ktoś miał dobry zmysł i kupił na starcie, to teraz może się cieszyć. 90 to był złoty strzał, ale i te ponad 20 to dobra cena. Nie ma co się spinać
Trochę nie rozumiem ataku na Simfabric, szczególnie, że wiele innych firm na NC, które mają zamiar przejść na główny parkiet mają gorsze wyniki i są mniej transparentne. Ja kupiłem akcje na starcie i trochę na nich zarobiłem. Teraz czekam na debiut i wtedy będę oceniał rezultaty. Na razie jest naprawdę ok!
opłacają trolli oktawian, piotr, bernard i gonzo niejaki: wójcik, czerniak, witczak, wcześniak i gemra. wójcik siedzi w indie games i movie games i driftlands, czerniak to samo, witczak jest przydupasem tych poprzednich, a wcześniak przydupasem gemry opłaca wójcika