WEDŁUG MNIE SPÓŁKA JEST PRAKTYCZNIE WYZEROWANA ! ale moja znajomość rzeczy w stosunku do innych wypowiadających się tutaj Tuzów jest prawdopodobnie maleńka i mogę się mylić . W każdym razie mam obawy o dłuższy byt tego wehikułu ze zmienioną dumnie nazwą!
poszukaj w necie to dowiesz się innych ciekawostek . nie żebym nie chciał tego zrobić ale szukając najlepiej wyposażysz się w wiedzę , którą wykorzystasz dla siebie . taki sposób jest skuteczniejszy do przekonania samego siebie.
Jeżeli piszesz A to napisz B...nie wiem w czym widzisz problem .Mam mało akcji tej firmy, jak stracę trochę kasy to nie zbiednieje . Ty jak masz taką wiedzę, bo myślę że masz skoro kilka lat miałeś tej firmy akcje to napisz co wiesz dla przestrogi innym, żeby wiedzieli co to za firma.
niech ci napisze po co ta spólka została stworzona i czym sie zjajmuje i dlaczego sie tak tu angażuje na tym forum kiedy juz dawno sprzedał akcje sam o tym wczoraj chyba pisał i dlaczego Bras zapłacił za nie po1.68zł.
Właśnie, że analizowalem tą firmę wiem że BRAS kupował akcje po 1,68zl dlatego mnie dziwi to co pisze bufet. Chciałem w tą firmę zainwestować większą kasę, myślę że jest perspektywiczna ale zobaczymy jak dalej to będzie wyglądało.
Dużo tutaj osób pisze ze spółka zla, albo beda stac z boku i obserwowac... A moim zdaniem większośc osób co tak pisze to albo pakuje ile wlezie bo potem będzie tylko kuliwanie na wyścigi na wyższych poziomach