• Po raporcie ... Autor: ~zielony [94.254.152.*]
    cisza jak ta...,
    o co tu chodzi?? co jest grane?? ktoś coś jarzy??
  • Re: Po raporcie ... Autor: ~buffet [89.64.60.*]
    WEDŁUG MNIE SPÓŁKA JEST PRAKTYCZNIE WYZEROWANA ! ale moja znajomość rzeczy w stosunku do innych wypowiadających się tutaj Tuzów jest prawdopodobnie maleńka i mogę się mylić . W każdym razie mam obawy o dłuższy byt tego wehikułu ze zmienioną dumnie nazwą!
  • Re: Po raporciee... Autor: ~Ten [78.102.172.*]
    Jak wyzerowana?...wyzerowany został rok 2021. Policz cenę akcji Bioerg itd....
  • Re: Po raporciee... Autor: ~buffet [89.64.60.*]
    a wiesz jak niewielki ułamek akcji bioerg jest dopuszczony do obrotu ...i dlaczego?
    Nie wiem...to ile i dlaczego?
  • Re: Po raporciee... Autor: ~buffet [89.64.60.*]
    poszukaj w necie to dowiesz się innych ciekawostek . nie żebym nie chciał tego zrobić ale szukając najlepiej wyposażysz się w wiedzę , którą wykorzystasz dla siebie . taki sposób jest skuteczniejszy do przekonania samego siebie.
    Jeżeli piszesz A to napisz B...nie wiem w czym widzisz problem .Mam mało akcji tej firmy, jak stracę trochę kasy to nie zbiednieje . Ty jak masz taką wiedzę, bo myślę że masz skoro kilka lat miałeś tej firmy akcje to napisz co wiesz dla przestrogi innym, żeby wiedzieli co to za firma.
  • Re: Po raporciee... Autor: ~taktylko [83.28.218.*]
    niech ci napisze po co ta spólka została stworzona i czym sie zjajmuje i dlaczego sie tak tu angażuje na tym forum kiedy juz dawno sprzedał akcje sam o tym wczoraj chyba pisał i dlaczego Bras zapłacił za nie po1.68zł.
  • Re: Po raporciee... Autor: ~oilman [88.151.231.*]
    W okolicach firmy kreca sie Karszewscy i ich Kolesie, wiec to jest wytarczajacy powod, zeby byc ostroznym:)

Wystarczy przypomniec sobie, co sie dzialo z iAlbatrosem:)

W krótkim okresie czasu będzie jasne jaki kierunek ta firma odbierze...
  • Re: Po raporciee... Autor: ~Ryba [94.254.220.*]
    ff 100 % ???
  • Re: Po raporciee... Autor: ~Pawel [188.146.96.*]
    Spolka będzie niedługo miala drugie życie.... Moim zdaniem będzie ti Zastal nr 2 :)
    Właśnie, że analizowalem tą firmę wiem że BRAS kupował akcje po 1,68zl dlatego mnie dziwi to co pisze bufet. Chciałem w tą firmę zainwestować większą kasę, myślę że jest perspektywiczna ale zobaczymy jak dalej to będzie wyglądało.
  • Re: Po raporciee... Autor: ~Pawel [188.146.96.*]
    Dużo tutaj osób pisze ze spółka zla, albo beda stac z boku i obserwowac... A moim zdaniem większośc osób co tak pisze to albo pakuje ile wlezie bo potem będzie tylko kuliwanie na wyścigi na wyższych poziomach
[x]
NTVSA 0,00% 0,17 2026-05-14 10:05:00
2026-05-11
Raport kwartalny za I kwartał
2026-04-07
Inne informacje
Inne informacje
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.