Cześć KLAN_ NC:), czy Twój Prezio to taki inwestor co stare piekarnie i telekomy przerabia?? , bo wiesz o którą spółkę TERAZ chodzi :) Jak by nie było na razie to niepewność straszna.... :)) Tylko nie mów że Cie tam nie ma bo jesteś :)). Jak by nie było zasadność inwestycji jest bardzo duża. Można fajnie konkurencję w branży (...) wyeliminować, nie? Wszystko jest :)) Kasy tylko trzeba, tylko kasy :))) A spółeczka moze pofrunąć wysoko, oj baaaaaardzo wysoko.
Dnia 2021-03-20 o godz. 17:50 ~Sheep napisał(a): > Cześć KLAN_ NC:), czy Twój Prezio to taki inwestor co stare piekarnie i telekomy przerabia?? , bo wiesz o którą spółkę TERAZ chodzi :) Jak by nie było na razie to niepewność straszna.... :)) Tylko nie mów że Cie tam nie ma bo jesteś :)). Jak by nie było zasadność inwestycji jest bardzo duża. Można fajnie konkurencję w branży (...) wyeliminować, nie? Wszystko jest :)) Kasy tylko trzeba, tylko kasy :))) A spółeczka moze pofrunąć wysoko, oj baaaaaardzo wysoko.
I dlatego piszesz na forum a nie SMS?
Czy chodzi o to, żeby poświadczyć płeć Sheep ??
Taka z niej kobieta jak z niektórych Tajek. Miękka p... i brak jaj to za mało
A teraz zmień IP i odpowiedz tu sobie sama znudzona Romualdo :)
Romciu kochana! Strasznie się cieszę że to Ty, przepraszam ale mam trochę na głowie i nie skojarzyłam od razu!A od którego Prezesa te telefony? Do mnie na pewno?,bo wiesz moje wszystkie działają. Nie odbieram tylko jak mi się SPAM wyświetla,jak kierunkowy jakiś z Afryki, no i jak w wannie siedzę :) Spróbuj jeszcze raz, bo akurat wygadać się muszę. No patrz...tyle lat... Co Ty wogole na NC robisz???? Ten stary dziad Twój mąż to już wykorkowal w końcu???? Chałupę i biznes przepisał?Dzwoń szybciutko, dzwoń! Albo numer podaj to ja zadzwonię. Tak może lepiej.:)))
Od Daniela. Dzwoniłam z Zanzibaru, to moze faktycznie i Afryka się wyświetliła. Mój stary ma sie dobrze- cały czas w rurach robi. Teraz mam chwilkę oddechu - zabrał mnie na wakacje taki jeden tutaj z forum. Wiesz, my taki otwarty dom i związek mamy, jak zawsze. Stary wspominał, że musi Ciebie odwiedzić.
Jezu, To współczuję. Tyle lat się z nim męczysz... Dobrze że choć na coś zdatnego:) Ci pozwala. A broń boże by on się do mnie zbliżał ten Twój. Dobrze wie że go wzrokiem zabiję i psem poszczuje. Przez robala jeszcze problemy potem będę miała. To w Warszawie jesteś?Dawaj jutro się gdzieś spikniemy.. Ty ale ja Daniela Prezesa to nie znam! Kuna,a może i znam bo ich tylu że może nie pamiętam. A on Prezes czego? A! Może ten z Pcimia? Na pewno,w końcu stary dziad w rurach robi...