• Zapraszam na Lubawe Autor: ~Jarek [77.252.44.*]
    Tam dopiero zaczyna się gra poziom oporu złamany..... sorki ale Krynica to zgrana płyta i poza 2 kwartałem to same rozczarowania wynikami oranżadki są pase , biznes z płynami to był jednorazowy wystrzał , później jedna Wielka ściema i rozczarowanie.... Lubawa to spółka zawansowana technologicznie.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~MirASS [37.248.156.*]
    I Jarek się pojawił hehe ;-)
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Jarek [77.252.44.*]
    Pojawił się po twoich durnych wpisach na Lubawie ....tam jest miód i extra wykres ...Krynica na dzień dzisiejszy to ślepa uliczka wcześniej czy później zejdzie na 10 zł i tak łatami będzie się kisila po kilkanaście zł albo niżej ...dziwi mnie ta wiara w tą firmę szkoda czasu i pieniędzy a pisze w rewanżu ale pisze prawdę bez emocji.To jest zwykła rozlewnia napoii która miała swoje 5 minut a kto tutaj traci czas i liczy na infa cudne z nieba to typowy dawca kapitału.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Jarek [77.252.44.*]
    Kto mądry to kupuje spółkę wzrostową z perspektywami na początku trendu .i taka spółka jest Lubawa....a jak ktoś woli się kisić i liczyć na cuda to współczuję.....nowy smak ma być czy co he he he.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~matipsp [88.97.15.*]
    Jarek, tesknilem.......
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~MirASS [31.0.120.*]
    @Jarek. Z całym szacunkiem, ale dla mnie Lubawa to może spółka z potencjałem, ale jej prezes dba, by zbytnio nie urosła. I tak już od lat.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~martin [91.225.134.*]
    Objął warranty..prezes objał po 1,66 rentowość w górę kurs powoli w górę, mówię o Lubawie.. niestety na KRV już nie jestem .. średnia wejścia 7 zł. wyjścia 20.. . tylko bo trzeba było wyjść po, 40 ;-)
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Wypad [205.201.55.*]
    Chłopie ogranij się.
    Naganiaj na twoją Lubawie gdzie indziej.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~piotr594 [89.64.28.*]
    Dnia 2021-03-19 o godz. 15:52 ~Jarek napisał(a):
    > Tam dopiero zaczyna się gra poziom oporu złamany..... sorki ale Krynica to zgrana płyta i poza 2 kwartałem to same rozczarowania wynikami oranżadki są pase , biznes z płynami to był jednorazowy wystrzał , później jedna Wielka ściema i rozczarowanie.... Lubawa to spółka zawansowana technologicznie.

czy to forum Lubawy , czy ja nie potrafię czytać?idź tam naganiać
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Mateusz-Prometeusz [91.236.137.*]
    Lubawa to muł, popatrz lepiej na Gx1
    Jarek
    z Lubawa to jest taki problem, ze wlasciciel nie jest zainteresowany wzrostami, Chce ja jak najmniejszym kosztem sciagnac z gieldy. Co urosnie to z powrotem do bazy. Dobra jest na 30 groszy, pod warunkiem ze kupisz na dolku. Przerabialismy to juz z Toba pol roku temu. Podskoczyla, bo kazdy widzi ze covidy ida, a to nic kompletnie nie urosla. Tak ze powodzenia.

• Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~MirASS [31.0.120.*]
    Dokładnie. Na Lubawie podniecają się wzrostem 30-50 gr, a potem będzie powrót do bazy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.221.150.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~CzekamyNaWięcej [85.221.150.*]
    W ostatnich dniach kurs akcji spółki Lubawa S.A. zachowuje się relatywnie silniej od szerokiego rynku. Od początku tygodnia ceny zyskały +7.8% (vs WIG -2.6%) a wczoraj doszło do wybicia górnego ograniczenia trójkąta. Z klasycznego punktu widzenia pojawia się sygnał dla byków do dalszych wzrostów i m.in. zeszłorocznego maksimum. Zgodnie z geometrią rynku, potencjalny zasięg wskazuje na ruch powyżej psychologicznej strefy 2zł.

źródło: DM mBanku
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Adwersarz [83.22.61.*]
    Jeśli spółka wytwarza produkty zbrojeniowe, to wcale nie znaczy, żeby zbroić się w jej akcje. Teraz znacznie większy potencjał wykazuje Marvipol, XTB, ABPL, Ronson czy INC oraz kilka innych, precyzyjnie wybranych spółek...
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Ziom [79.163.203.*]
    Kto ma Lubawe ten ma miód, kto ma Krynicę ten ma smród
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Adwersarz [83.22.61.*]
    Widać również, że cierpisz na spory deficyt inteligencji, a co za tym idzie, brakuje Ci wyobraźni...
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~fakty [85.221.150.*]
    Lubawa ma kilkaset procent na wzrostach do nadrobienia. Teraz już analitycy kolejnego banku interesują się tym co wydarzy się na Lubce.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~MirASS [5.184.195.*]
    Kupiłem troszkę akcji dla zabawy. To moje 2. podejście :-)
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Ziom [77.253.5.*]
    Wyobraźni to mi akurat brakuje, bo ja sobie nawet nie mogę wyobrazić jak Krynica rośnie Ty zaś wyobrażasz to sobie. No inteligentny niestety nie jestem, jakoś tak wyszło :/
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Spostrzeżenie [85.221.150.*]
    Lubawa po korekcie i wchodzi w nową falę wzrostu.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Ziom [94.254.209.*]
    No i bardzo dobrze Pany! Będziecie zadowoleni. Wiem że dla niektórych magna baloooon, ja wbiłem przy 1,40 i trochę się już wysypałem, ale imagis fajnie się konsoliduje, a jak wybije to i magna ruszy na pełnych obrotach, a magna dodatkowo ma jeszcze więcej do ugrania. Tak tylko rzucam temat bez naganiania z 10% można ugrać w najbliższym czasie.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~KrynicaVitamin [5.173.136.*]
    Już Ci się okienka mylą i zły post wkleiłeś
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Jarek [77.252.45.*]
    Mirraass trochę kupiłeś dla zabawy ,to lepsze niż nic ...a tak hejtowałeś ....no ale wybaczam ci .... żarcik.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~MirASS [46.134.118.*]
    Tak, @Jarku, kupiłem ... Ale ... Zwrócę Tobie honor, jak kurs przebije 2 zł :-)
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Jarek [77.252.45.*]
    Ha ha spoko.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Songo [89.231.68.*]
    jutro wodospad na Lubawie powodzenia Xd
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~MirASS [37.248.159.*]
    Nie dom końca masz rację, co nie oznacza, że jestem wielkim fanem Lubawy.

"- Skonsolidowany szacunkowy zysk netto ze sprzedaży wyniósł 38,54 mln zł, wobec 22,94 mln zł zysku w poprzednim roku, co stanowi wzrost o 15,6 mln zł tj. o 68,0%.
    - Skonsolidowany szacunkowy zysk netto wyniósł 29,71 mln zł wobec 20,29 mln zł zysku w roku 2019, co stanowi wzrost o 9,42 mln zł tj. o 46,4%.
    - Jednostkowy szacunkowy zysk netto ze sprzedaży wyniósł 4,04 mln zł, wobec 0,11 mln zł zysku w poprzednim roku, co stanowi wzrost o 3,93 mln zł.
    - Jednostkowy szacunkowy zysk netto wyniósł 3,81 mln zł wobec 3,91 mln zł zysku w 2019 roku, co stanowi spadek o 0,1 mln zł tj. o 2,6%."

Zatem został osiągnięty wzrost wyników skonsolidowanych oraz jednostkowego zysku na sprzedaży.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~Adwersarz [83.22.97.*]
    Należało kupować Krynicę, a nie tego zbrojeniowego śmiecia!!
    I jak zwykle i zgodnie z planem Lubawa zaczyna powrot to bazy.
    Spolka dobra ale Prezes zainteresowany sciagnieciem jej z gieldy jak najtaniej.
  • Re: Zapraszam na Lubawe Autor: ~MirASS [145.237.3.*]
    Kupiłem naprawdę niewiele, by sie przekonać. Jarek - honoru nie zwracam, Lubawa to kanał giełdowy. Szkoda czasu i kapitału na te spółkę. Bardziej perspektywiczna jest zdecydowania "oranżadka" ;-)
[x]
KRVITAMIN -0,78% 12,70 2026-05-15 13:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.