Hmmm osobiście to też bym wolała już by coś się ruszyło ( w dół)..... Czasu tyle na to zaglądanie.... Ale urrrosło od miesiąca........., nie chcą rozczarowani oddać????. No 2,10 chociaż, to potem już będzie i 1,80 :)))))
Nie mówcie że będzie niewiadomo jaki deal na tych meblach, bo sklepy pozamykane....:)))
To powiem szczerze. Czaję się by kupić. 1,8 akurat a jeszcze lepiej niżej. W końcu to wydaje się na dłużej. Nim oni te meble wyprodukują....A jak zamkną wszystkich w domach to rowery też zostaną w sklepie internetowym :)))
W tamtym sezonie letnimi rowery wchodziły, jak ciepłe bułeczki. Tu widzę potencjał i liczę na popyt elektryków. Co do 1,80 zł, to chyba jeszcze daleka droga. Osobiście wolałabym, aby kurs podążał w drugą stronę. Nie jestem na minusie, ale też chciałabym mieć ten komfort psychiczny
Tak, Znawcy polecaja spolke. Wszystko wyczyszczone, droga otwarta...trendy Jakos mam dziwne wrazenie ze to ja jestem tu swinka doswiadczalna. Paranoja to czy Duchy? Tak czy siak, jak to bywa, Ty i ja mamy sprzeczne nadzieje. Bedzie co ma byc. Jak to sie mowi ;jak nie ta to inna. W koncu tyle tych spolek jest...:)))