Trochę pogooglowałem dodatkowo, to jednak zmieniam zdanie, ciekawie... zwłaszcza patrząc na doświadczenie Anders Holmstedt które zostanie zapewne wykorzystanie w spółce córce.
Nie przyglądałem się temu wcześniej tak dogłębnie żeby analizować ludzików z zarządu, zresztą nigdy tego nie robiłem. Zawsze skupiam się na projekcie i misji a nie na ludziach którzy tą misję wykonują, a w tym wypadku jest to miłe zaskoczenie.
To przybliż coś, bo chyba w tamtym okresie spółka zajmowała się czymś innym i kto inny w niej zasiadał! Ja tu widzę perspektywy . ale może wyprowadzisz mnie z tego i tak jak Paweł ucieknę. Mimo wszystko dalej zbieram, wydawało mi się że wczoraj była promocja, ale nie mówię że jutro jej nie będzie, kapitał uciekł z NC, więc bez znaczącego info może tu być boczniak w długim terminie.
Ale przecież w zarządzie były inne osoby, spółka miała inną nazwę, zajmowała się czymś innym. Tu nawet ciężko przyrównać Tesco które sprzedało się Kauflandowi bo dalej zajmuje się spożywką. Druga sprawa, po co tu jesteś, jako obserwator z sentymentu, bo też tak mam. Widziałem wcześniej też różne zagrywki na mniej płynnych spółkach jak zbicie kursu i wywołanie paniki, tutaj też się one odbywały w zeszłym roku.
Paweł. Bez Ciebie nie byłoby tej spółki. Od kiedy pamiętam, to sprzedajesz, odkupujesz lub czekasz. Uważaj, żeby w pewnym momencie nie potknąć się o własne nogi. Takie ruchy w akcjonariacie zwiastują przejście do drugiego etapu.
http://www.equitydynamics.se/ledning.php i Anders Holmstedt to stare odgrzewane kotlety na tej spółce.
Dodatkowo hitem jest cena sprzedaży akcji - 0,00 (słownie : zero złotych !!!!! ) Wiadomo to akcje nie dopuszczone. Ale jak kiedyś dopuszczą do obrotu to mogą sypać do 0,01 i tak będą mieć 100%. A co wtedy zrobią drobni ?
Czytaj proszę ze zrozumieniem. Cena sprzedaży akcji wynosi 0 zł bo tam nie doszło do sprzedaży akcji, a do przejęcia firmy, która te akcje posiadała. Akcje nadal należą bezpośrednio do tej samej firmy, natomiast pośrednio zmienił się ich właściciel.