Co jest grane? Gdzie są wszyscy malkontenci, rzucający oskarżenia na prawo i lewo, oczerniający innych i wieszczący rychły upadek firmy? Przez ostatnie 2 dni było tak źle, a teraz już jest OK? Co się stało, czy będzie jakieś pozytywne info po sesji? Czy stałosię coś ciekawego, że nikt już nie narzeka, nie psioczy, nie wyzywa?
Tyle pytań i zero odpowiedzi. Jak mnie to nie dziwi.............. :=)
Sprawa z ta 'firmą' jest trywialna. Do 31.03 trzeba Devoran ma czas zeby wykonac umowe inwestycyjna z Alternative Solar Solution Sp. z o.o. która jest wlascicielem calego konceptu Energiale. Jezeli sie nie wywiaze to zostaje goly i wesoly ze słupem całą jako prezesem i niczym wiecej. Takze czekamy co sie wydarzy. bo jak na razie to projekt chyba ruszył swoją drogą...
Dnia 2021-03-18 o godz. 09:48 zulusowaty napisał(a): > Co jest grane? Gdzie są wszyscy malkontenci, rzucający oskarżenia na prawo i lewo, oczerniający innych i wieszczący rychły upadek firmy? Przez ostatnie 2 dni było tak źle, a teraz już jest OK? Co się stało, czy będzie jakieś pozytywne info po sesji? Czy stałosię coś ciekawego, że nikt już nie narzeka, nie psioczy, nie wyzywa? > > Tyle pytań i zero odpowiedzi. Jak mnie to nie dziwi.............. :=)
Klecha pewnie musi odrobić zaległe msze, a ta urocza dwójka z Ameryki (nie mogę znaleźć ich wątku - może moderator wyrzucił) pewnie jeszcze odsypia zarwaną noc. :)) Dev tak jak ostatnio, pojawił się, żeby nakręcić spadki i przy okazji zapełnić koszyk. Teraz będzie cicho siedział :)) Ot, taka to forumowa fauna i flora :))