Wolałabym, żeby prognozy czarnoksiężnika Rodeza się nie sprawdziły :) Ja jestem dobrą wróżką :) Zawsze widzę świat w zielonych kolorach ... Obstawiam 2,60, to będę miała na rachunku taktyczne zero :)
Odbiera? To ulica u średnia stratę a prezes sypie. Codziennie ma po 10 - 20 tys na koncie z akcji. Gdzie takie dniówki. Za te drony tyle nie będzie miał. Inwestora brak tzn ubiera ulice i to ulica sponsoruje
Na tej spółce nią ma już dawno żadnej ulicy. To faktycznie ciekawe pytanie kto odbiera. Prezes nic nie sypie. Nakupował i trzyma. Nie wiadomo tylko po co?
Ja nie wierzę w żadne ESPI. Do 24 będzie się bujać dowolnie moim zdaniem. Może wystrzelić rakietę a może też na obecnym poziomie pozostać. Prezes nie ma niestety żadnego biznes planu. Tu można jedynie grać pod dziewiczy rynek o nieograniczonych wręcz możliwościach, ale konkretów brak i nie ma co na nie liczyć.
Jak to nie ma biznes planu ???? W PB Pan Prezes opowiadał przecież, że : " Źródło: Puls Biznesu Treść chroniona prawem autorskim. Całość przeczytasz tu: https://www.pb.pl/binary-helix-chce-sie-odrodzic-1109459
Rozwijaliśmy w Spartaqsie moje konstrukcje i technologie. Jesteśmy prawdopodobnie jedyną firmą w Europie, która posiada drony wielowirnikowe posiadające zdolność do realizacji misji BVLOS [loty poza zasięgiem wzroku operatora bezzałogowego statku powietrznego zgodnie z najnowszymi przepisami. Pozyskaliśmy znaczne środki inwestycyjne zarówno od naszych partnerów jak i NCBiR
No i akcjonariuszki kupiły akcje, bo uwierzyły Prezesowi !!! To teraz Pan Prezes niech się stara, żeby kobiet nie zawiódł :)
Nie ma? A kasa to nie biznesplan? Ja bym zaczęła od długu. Zmniejszyć.Wiadomo jak. Ciekawe kto te spółkę tyle lat utrzymywał? Prezes? Zobaczcie na F51 tam już chyba im nic by zostało...A firma poszybowała. Na Biomedzie, Sofcie,Inno wszędzie wyprzedaż..., a January z kumplem Górskim przoduje w operacjach takichi wszyscy go chwalą...:)))Zobaczcie easycall Oburzenie na mnie było a jak leci?.... Ważne co się z kasą zrobi. Z pustego i Salomon nie naleje. A pieniądz robi pieniadz.I tyle.
Dzień dobry. Na razie patrzę gdzie by tu jeszcze zasiać. Czekam. Pacze i czekam. Oczywiście licze na cd. korekty jeszcze. Na BHX też :))). A jak tam?, U mnie ciśnienie chyba niskie... Jak w Krakowie?
Ja w Krakowie bywam tylko incydentalnie. Następny raz chyba za tydzień.. kto wie. U mnie na prowincji jeszcze resztki górek ze śniegu nagarniane zimę. Więc zieleni nie widać. Tak pozazdrościłem Ci zysku ponad 200% w dzień i szukam groszowych akcji, co by je kupić i odkopać z 5 lat jak znienacka powrócą do gry :)
Takie spółki to zawsze spekuła.... Choć teraz takie czasy ze dużo da się sprzedać przez odwrotne przejęcie. Jak ktoś nie wykupi wprost z rynku... Obecnie co raz więcej chętnych na giełdę. Zarabianie tu to intratny interes :)))) Mówiłeś że szukasz, a nie szukasz jednak, bo taki sceptyczny jesteś?. Jest parę z dobrymi sprawozdaniami, parę z pomysłem i niską kapitalizacją. Tylko brać :))))
Myślałem raczej o czymś bardzo tanim bezwzględnie. Nie o nowej inwestycji. Siedzę na razie na Binary i Action. Mam też śladowe ilości Devoranu i nie zamierzam nic zmieniać. A na giełdzie będzie za chciwe tragedia jak PiS zwinie resztki OFE>
Action nie znam ,compjutery, sklep...a gdzie oni to produkują? W Chinach?
Devcia miałam dwa razy na spekule. Na szczęście sprzedalam w tamtym tygodniu. Pomysł ok ale widać ze sztukuja ten biznes strasznie. Dużo mordek do podzialu a nikt tam nie chce kasy chyba włożyć. Wszyscy chcą brać... ale możliwe że się wydaje...