• Gdzie tu logika? Autor: ~Sven [185.245.192.*]
    Gdzie jest logika przy sprzedaży akcji poniżej wartości gwarantowanej przez GI i to bez prowizji?
    Przy wezwaniu po ponad ok 70 gr sprzedano tylko 500 akcji.. teraz wezwanie po 1,45 ..wnioski nasuwają się same..
  • Re: Gdzie tu logika? Autor: ~Sven [185.245.192.*]
    1.45 to połowa aktualnej wartości rynkowej.
  • Re: Gdzie tu logika? Autor: aczuk [178.212.46.*]
    Czy to nie rynek wycenia?
  • Re: Gdzie tu logika? Autor: ~Sven [5.173.243.*]
    każdy kto ma choć trochę rozumu i porówna sobie ceny spółek konkurencyjnych potrafi oszacować wartość tego ogromnego rynku. Obecna wartość to ułamek tego co powinno być.
  • Re: Gdzie tu logika? Autor: ~ostr [37.30.56.*]
    Człowieku, jeżeli grasz na 1% do wezwania, to kupuj. Włoch jasno dał sygnal, że ściemnia. Mowil, ze gpw jest ok, że dla o wszystkich itp brednie. Prawda jest taka, że wykupił spółki zależne za niby finansowanie i teraz jedzie z koksem , zeby zebrać 90%. Jak zostaniesz w tych 10, to walcz sobie z nim w spółce prywatnej. Powodzenia. Tak więc, nie osodzaj.
  • Re: Gdzie tu logika? Autor: ~Sven [5.173.243.*]
    Dziekuje raczej wybiorę opcję sprzedaży bezpośredniej zamiast pośrednikom jesli zajdzie taka potrzeba..jest czas..zobaczymy zbilansowany raport..zobaczymy jak się sytuacja rozwinie..w najgorszym wypadku będę musiał oddać po 1,45 bez prowizji..ale ostatnie wezwanie zakończyło się fiaskiem..
  • Re: Gdzie tu logika? Autor: ~Reksio [31.1.138.*]
    Sprzedaj i odejdź jak tak trzesiesz gaciami. Ale już się tu nie udzielaj.
  • Re: Gdzie tu logika? Autor: ~Dlatego [94.75.68.*]
    Miałem 2500 sztuk. Średnia 1.45. - sprzedałem za 1.432 - czyli ze stratą ok 90 zł. Logika jest taka że nie chce mi się czekać do maja bo może zarobię na tym 200 zł. Przeżyłem już jedno wezwanie i przy moim zaangażowaniu jest to bez sensu. Szkoda mrozić kapitał. Ale to moje zadanie i moja decyzja. Każdy decyduje sam według swojego planu. Pozdr
  • Re: Gdzie tu logika? Autor: ~Maler [5.173.236.*]
    Teraz tez nie uda im sie osiagnac celu, przerzucają z wira do wora ze niby jest podaz, zobaczycie w espi ile kupili a ile niby przeszło przez gielde. Sprzedam przy trzecim wezwaniu blizej 5 zl. Pozdro dla kumatych
  • Re: Gdzie tu logika? Autor: _adrian_ [46.76.136.*]
    Dołączcie do grupy na FB - tam można spokojnie porozmawiać.
  • Re: Gdzie tu logika? Autor: ~Reksio [31.1.138.*]
    Adrian, nie każdy ma FB. Ja nie chce koło tego nawet przechodzić!
[x]
GIGROUP 1,49% 2,05 2025-07-23 14:02:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.