• Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: zulusowaty [89.69.45.*]
    Co ja tu słyszę??? Lament, skowyt i zgrzytanie zębami i oczywiście nagle pojawiają się teksty typu: "... a nie mówiłem?", "...wiedziałem, że tak będzie" czy ".....to się tak musiało tak skończyć" itp., itd.

Ta ja zadam bardzo proste pytanie: GDZIE BYLIŚCIE JAK ROSŁO?????????????????????????????????????????????????

Dlaczego przez ostatnie tygodnie NIKT nie ostrzegał o możliwości pojawienia się przekrętu?

Kurs Devorana urósł przez ostatni rok z 0,05 do 1,60 zł bez większych korekt i teraz po 1 sesji przy takim sobie obrocie, gdy spadło o 15%, to nagle lament i narzekania.

Sami wróżbici!!!! Zaraz, zaraz........ wróżbici, samarytanie i doradcy, czy może.................. kółkowicze, którzy wykorzystując sytuację sprzedali kilka swoich akcji i teraz ustawiają się niżej by odkupić od wystraszonych leszczy? Dla nich oczywiście spółka teraz jest beeeeeeee, choć jeszcze wczoraj, jak rosła to była SUPER!!! Cóż za zmiana poglądów? Co takiego się stało, że nagle kilku widzi tu katastrofę? Jakieś mądre odpowiedzi....?
  • Re: Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: wiesiek88 [83.11.101.*]
    No ja niestety na początku ostrzegałem
    Ale tak naprawdę to mi smutno i przykro bo już w pewnym momencie uwierzyłem, że coś tu może być ciekawego...
  • Re: Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: ~Klecha [5.173.193.*]
    Niestety ktoś wiedział szybciej i pod to sprzedał, raczej to oni są w uprzywilejowanej pozycji i wiedzą czy odkupić i ewentualnie za ile.
  • Re: Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: ~Znawca [37.47.89.*]
    Stało się. "przypadkowe"?? niedopatrzenie, i wszystkie uchwały nieważne.. Serio przypadek? całość wraca do sytuacji sprzed powołania prezesa WM. 2 tygodnie czasu a co z umową Inwestycyjną podpisana akurat do 31 marca? Stawianie na ostrzu noża, jeszcze tylko brakuje żeby któryś złapał Covid dzień przed walnym i zostało odwołane.
  • Re: Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: ~Znawca [37.47.89.*]
    Stało się. "przypadkowe"?? niedopatrzenie, i wszystkie uchwały nieważne.. Serio przypadek? całość wraca do sytuacji sprzed powołania prezesa WM. 2 tygodnie czasu a co z umową Inwestycyjną podpisana akurat do 31 marca? Stawianie na ostrzu noża, jeszcze tylko brakuje żeby któryś złapał Covid dzień przed walnym i zostało odwołane.
  • Re: Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: zulusowaty [89.69.45.*]
    Przyznać trzeba im jedno: potrafią nieźle namieszać. Faktycznie ktoś wiedział wcześniej i sypał od rana. Teraz zapewne będzie bujać i to konkretnie.
    Ja widzę tu 2 scenariusze: jeżeli to było zamierzone i celowe działanie, to Wiesiu......, chylę czoła, bo wracamy do poziomu 5 gr. Natomiast jeżeli było to zwykłe gapiostwo lub zwykła niewiedza, to pobuja, pobuja i jak zaczną się budowy domków i kolejne umowy na nowe tereny, to wrócimy do niedawnych poziomów. Czas pokaże.............
  • Re: Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: ~Klecha [5.173.193.*]
    Od rana? Ja tu widziałem pchanie w górę i dystrybucję od kilku dni, jeśli gapiostwo to teraz niech honoru broni i skupuje. Ale mam obawy co do tego.
  • Re: Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: ~widłowy [89.64.95.*]
    ale o co cho....!!!!?????
    200 kloca zrzutu i lament!
    sesja bajka! pokazała, że nie ma ciśnienia , tylko interesy - ludzie!!! czego oczekiwaliście gdy spółka szybuje x 20 od startu......
    sam spuściłem przy 0,85 i wziąłen 20 groszy niżej . no kto ma tu robić ruch jak nie kółkowicze ?????

oni niczego nie produkują , nie mają , żadnej istotnej usługi , więc musi być tak , że buja.........
    na developerkę to teraz można złapać licealistę , ale nikt poważny tego nie zasponsoruje.......
    no przykro mi!
    naprawdę !
    ale jak dołożą krypto i rabaty za zakupy altami to zawirujemy pod sufitem.........
    Widłowy!!!! Ty całkiem logicznie rozumujesz. TY chłopie się tu marnujesz na tym forum. Może...................., za ok. 2 tygodnie jak nie będzie wtopy, odbędzie się walne, bo muszą na nowo wybrać Prezesa. Nie miał byś ochoty......?
  • Re: Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: ~widłowy [89.64.95.*]
    nie!
    ja jestem spekulantem i jestem z tego dumny!
    produkcje sru....kcje, inne wałki i , prospekty , projekty , to ja czniam !!!!!
    tylko moneta , i tylko w akceptowalnej perspektywie.........
    jak mi ktoś opowiada o 10 latach , to mam brecht i tyle .
    wyciągnę tu swoje , ale uważam , że to jest wyłącznie kontynuacja wydmuszki viaguara..........
    i oni też robią swoje kółeczko .to ciągle z grubsza ta sama ekipa.....

To co chłopaki i dziewczyny??? Pomożemy "im" obniżyć kurs o kolejne procenty w dniu jutrzejszym?
  • Re: Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: ~Kościelny [5.184.116.*]
    wygląda na to że caromy nie miały jak wywalić prezesa więc posunęli się do szwindla. I smród się za nimi będzie unosić na wieki wieków...
    Ale po co mieli by wywalać Prezesa, skoro to jego w dużej mierze zasługa to, co się tutaj dzieje i w którym miejscu jesteśmy z kursem..

Bardziej bym się obawiał sytuacji, gdyby on sam brał w tym udział w sposób świadomy!
  • Re: Hola, hola, holaaaaaa.......... Autor: ~Ja [195.181.163.*]
    jan karaszewski probowal wywalic kolejnego, i tyle w temacie. kolejny wał w wykonaniu tego pana, nic nowego dla znajacych temat. nie robcie interesow z tym zlodziejem
[x]
ENERGY -0,85% 0,23 2026-05-28 15:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.