• Obrót 13 mln Autor: ~Zielko [89.64.62.*]
    Jak sądzicie kto komu sprzedaje?
  • Re: Obrót 13 mln Autor: ~ToMike [194.181.129.*]
    A po co nad tym sie głowić ?. Może po prostu w zwiazku z przekształceniami OFE i z perspektywami dobrych dywidend mamy przesypywanie akcji "w rodzinie"no od OFE w strone PPK lub TFI. Pisałem już o tym
  • Re: Obrót 13 mln Autor: ~AS [80.54.46.*]

On się nad tym wcale nie głowi.
    Zakłada temat aby wyświetlać stronę, na której są reklamy i nic ponadto.
    Myślałem, że każdy to wie :)
    Po prostu krótsza i mniej ambitna wersja użytkownika, który pisze pogrubioną czcionką o tym, że "oni tu są i was nie lubią"
    Parę lat temu toczył dyskusję i to na wiele postów, o tym jak uwalono kurs 1 sztuką akcji, więc cóż dopiero teraz ...

• Re: Obrót 13 mln Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    @AS obrażasz inteligencję forumowiczów.
    Od lat zawsze się pojawiasz przed transakcjami pakietowymi, by uzasadnić spadek akcji, a po ostatnich dniach widać, by zniechęcić do zakupów i czyścić arkusz. Zawsze obśmiewasz to, kiedy informuję o zbliżającej się ustawce. Choćby wczoraj, kiedy ewidentnie chodziło o kolejny pakiet

A to Twoje słowa @AS przy 24,90 zł do forumowicza @az czyszczenie popytu:
    "Leci póki co w kierunku mojego zlecenia".
    "Jeżeli tam dotrze, a mój szturm na 70 sztuk w ok. poniżej 24 nie zatrzyma tej hucpy, to módl się aby 22 wytrzymało bo inaczej będziesz mógł tylko pomarzyć o obiedzie u Gesslerowej".

A co pisze @AS po pierwszej transakcji, kiedy poszło 350.000 akcji
    "To nic nie znaczy" o dodaje do mnie
    "Czyli jednym słowem, na własne życzenie nie istniejesz i nigdy nie zaistniałeś w poważnej dyskusji".

Moje słowa wczoraj wieczorem:
    Być może szykuje się kolejna, i musieli wyczyścić arkusz i zarazem zniechęcić do interesowania się akcjami. Nie wiem. My tu nie jesteśmy potrzebni dla ustawionych transakcji. My tym transakcjom przeszkadzamy.

Idzie rano pakiet 500.000 akcji i jest reakcja prześmiewcza ASa zgodnie z teorią manipulacji - odwracanie uwagi od istoty sprawy
    "oczekujcie dzisiaj kolejnego elaboratu na 18 akapitów :))))"

Tak AS zgodnie z Twoim oczekiwaniem

Pamiętajcie, jest @AS = będzie ustawka insiderów, a co najmniej funduszy.

Oto co Ci powiem, "poważny forumowiczu" od obśmiewania niewygodnych postów i kształtowania pesymistycznych nastrojów. @AS Ty zwykła insiderska świnia jesteś.

Właśnie straciłeś zdolności honorowe, by kogokolwiek na tym forum pouczać, bo wszyscy widzą, żeś się ześwinił insiderski manipulatorze.
  • Re: Obrót 13 mln Autor: lucjan1993 [37.47.65.*]
    Mogę prosić o krótki komentarz do sytuacji która miała miejsce dziś i wczoraj?
    Jak forumowicze zauważyli nagle z worka do worka przerzucono prawie 2% ogółu akcji.
    Gdyby ich właścicielem stał się główny akcjonariusz pojawiłaby się informacja w ESPI ?
    Ale jeśli są to akcjonariusze z mniejszym udziałem (OFE w tym przypadku) indywidualnych nie podejrzewam o takie manewry, to możemy się o tym dowiedzieć dopiero w informacji przed zwołaniem WZA ? Nie będzie komunikatu ESPI ?

• Re: Obrót 13 mln Autor: ~Zielko [89.64.62.*]
    "Zakłada temat aby wyświetlać stronę, na której są reklamy i nic ponadto.
    Myślałem, że każdy to wie :)"

Ot ciekawostka. Nie wiedziałem tego zakładając ten temat :)
  • Re: Obrót 13 mln Autor: ~moby_dick [79.189.173.*]
    @AS w końcu się doigrałeś 'insiderska świnio' :))))
  • Re: Obrót 13 mln Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    Odezwał się @moby_dick - akuszer narodzin

• Re: Obrót 13 mln Autor: ~AS [80.54.46.*]

Ale patrz, że przed końcem dekady dał w końcu radę sprawy z IP profesjonalnie ogarnąć i nie wali jawnie tekstów z 3 różnych kont, jak to za starych dobrych czasów bywało :))
[x]
NEWAG 1,67% 85,00 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.