bo nikt nie jest pewien jutra. jeździć po domach maklerskich składać zapisy to trochę zachodu wiec wolą sprzedac 2 gr nizej i po klopocie. a skąd wiesz ze jak uzbierają tyle ile potrzebuja na wezwaniu to kurs nie poleci nizej. widocznie wolą nie ryzykować.
what, ostatecznie wykup będzie wiec ta teoryja upada, podpowiem to się nazywa głupota wrodzona, jak sprzedaż to po ptakach, a jak nie skupi wystarczająco to podniosą cenę a wtedy może warto będzie wydać na benzynę i udać się do poku:)
wiem o co chodzi bo tu byłem dużo wcześniej niż ty i nawet zanim Gi się znalazło i jeszcze jak cfi wychodziło itd. Przymusowy wykup jest dopiero chyba od 95% a teraz nawet chyba więcej bo coś się chyba tam zmieniało w przepisach. W każdym bądź razie słupy już na pewno skupowały dużo wcześniej i na pewno robią to dalej. Mnie zastanawia dlaczego zrobili skup do 100% skoro zarzekali się ze nie chcą zdejmować spółki z giełdy, chyba ze pozostanie tylko London.
what zmień ksywkę na chyba i będzie ok, a to że tu byłeś od ja pierdziu to nic nie znaczy, jesteś z grupy zasłużonych z PRLu, jak ta sklepowa, która przystąpiła do krojenia szynki nożem upapranym w pasztetówce i na uwagę co pani robi takim nożem- odpowiedziała, Panie co mi Pan tu zwraca uwagę ja w handlu 35 lat pracuje :) Jak widać można mieć staż i nie wykształcić w sobie nawet poprawnych nawyków :)
jak widać jesteś w tej większości co myśli życzeniowo. z której to epoki ty jesteś to nie wiem? Najpierw pytasz kto sprzedaje, a potem piszesz głupoty, a jak widzisz to obrót jest spory, więc jednak ktoś sprzedaje i ktoś kupuje. Słupy działają.
a what wiesz co zrobiłem w tym sklepie z wędlinami (dodam centrum Wawy), podziękowałem pani i wyszedłem, tak samo zakończę z Toba dyskusję, pisz ile wlezie :)
Bo uznali, że nie kupia emisji po 0,39, Misiak miesza , ma z kolegami kilka procent. Trzymali kurs przez jakiś czas i teraz chcą wszystko. Albo Misiak zacznie kupowac, zeby mieć powyżej 10% i zablokuje zejście z gpw, albo dostanie 0.