• takie tam Autor: ~Martina79 [88.156.128.*]
    podniosą do 35 - oddam. jak babcię kocham. kij im w ...
    jak nie. okej. wywalę wszystko minus jedna sztuka (bo i tak nie zrobią za tę cenę przymusowego wykupu) i będę jeździł na wszystkie walne, na bieżąco w trakcie roku pytał, składał wnioski, pytał sądu itd. itp. uprzykrzę im życie na maksa. nie nadążą kleić kopert z korespondencją do mnie. i niech zostanie stu albo stu jeden wariatów takich jak ja. szkoda, że tak ciulowato zagrali. zwykłe cwaniactwo. ...ale odpłata będzie jak w zdaniu piątym.
  • Re: takie tam Autor: ~ENDRIU47 [37.30.22.*]
    A ile ty masz tych akcji ze się tak denerwujesz. Na spokojnie przyjedź na NZWA i będzie po sprawie ..........prezes sam się zapyta jaki jest twoje życzenie na ile ma podnieść. Pozdrawiam.................pa pa.
  • Re: takie tam Autor: ~Aga [46.76.253.*]
    Jasne, a prezes to taki niby nie zorientowany? Wrzucili cenę minimum i czekali na reakcję, a jaka jest każdy widzi. Im szybciej pójdą na układ tym lepiej. Skoro pod stołem fundusz dostał, to znaczy że takie praktyki mają być na NWZA Twoim zdaniem?
  • Re: takie tam Autor: ~ENDRIU47 [37.30.22.*]
    Kto wygra głosowanie na NWZA ten rozdaje karty. Nie powinno AGA zabraknąć twoich asów.
  • Re: takie tam Autor: ~rozgoryczony [79.184.239.*]
    Dnia 2021-03-15 o godz. 23:17 ~ENDRIU47 napisał(a):
    > Kto wygra głosowanie na NWZA ten rozdaje karty. Nie powinno AGA zabraknąć twoich asów.

Na razie wszystko wskazuje na to, że przegramy. Tak 1:27
  • Re: takie tam Autor: ~Martina79 [88.156.128.*]
    dokładnie, tym lepiej. można załatwić sprawę po męsku i każdy pójdzie w swoją stronę. taka luźna propozycja, bez obrazy.
    Dnia 2021-03-15 o godz. 22:38 ~Martina79 napisał(a):
    > podniosą do 35 - oddam. jak babcię kocham. kij im w ...
    > jak nie. okej. wywalę wszystko minus jedna sztuka (bo i tak nie zrobią za tę cenę przymusowego wykupu) i będę jeździł na wszystkie walne, na bieżąco w trakcie roku pytał, składał wnioski, pytał sądu itd. itp. uprzykrzę im życie na maksa. nie nadążą kleić kopert z korespondencją do mnie. i niech zostanie stu albo stu jeden wariatów takich jak ja. szkoda, że tak ciulowato zagrali. zwykłe cwaniactwo. ...ale odpłata będzie jak w zdaniu piątym.

Bardzo słusznie - zemsta musi być słodka...

To nie są akurat metody cywilizowane, aczkolwiek po pewnym czasie karma wraca, wiadomo...na razie w granicach prawa i negocjacji "biznesowych" trzeba próbować. Kulawy sugeruje że bogobojny Pan Prezes rzuci nam na tacę szczodrze w kuluarach, bo i tak na reszcie drobnych będzie do przodu. Teoria taka jest podyktowana zwyczajami miejscowymi i casem z AGIO, więc mocno prawdopodobny scenariusz. Co Kulawy o tym myślisz? NWZA jest w dzień sesyjny, laptopa każdy ma, kasa do ręki i Siwiec naciska u nas enter.
    "cywilizowane" to są akurat spontaniczne protesty świetnie zorganizowane przez ..... z hasłami ***** ***.
    gwiazdki wiecie co znaczą, natomiast kropki są jeszcze bardziej obraźliwe.
  • Re: takie tam Autor: ~Kulawy [188.146.228.*]
    Nie nie zrobi tego na walnym w życiu absolutnie. To głupie jak na boku ? Jak zapłaci ? To niemożliwe nierealne . Myślałem o późniejszym czasie już po wniesieniu pozwu. Ale nie komentuje więcej tego tematu tutaj ...
    Zgadzam się, napisałam obrazowo jako skrót myślowy, wiadomo że w kuluarach ustalić można spotkanie i termin w godzinach sesji, ewentualnie cenę pakietu, choć wpływa ona na drugie wezwanie i mogą nie chcieć lepszej ceny tak pokazywać. Masz przykład z ostatniej pakietówki, jak było to na wydrę zrobione, kosztem naiwnych uczestników funduszu, liczących że ktoś im pomnoży pieniądze...
[x]
ROPCZYCE 8,07% 24,10 2025-12-23 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.