Dnia 2021-03-15 o godz. 08:19 ~john_1 napisał(a): > Od potopienia na eksporcinie naszła mnie wena, zatem polecę prozą: > > Ukryte zlecenia, wisielca marzenia, > prowadzą zwykle do zabrązowienia. > > Ukryte zlecenia, nasze pragnienia, > jednak widzimy upokorzenia. > > Ukryte zlecenie to jak dobre info od Jacka, > Nie może być! Zaś wdepnąłem w placka! > > Czekam od 15 złotych na jakąś konkretną poditkę. Myślicie, że takowa nastąpi z poziomu dwóch złotych? > > Pozdrawiam tradycyjnie potopionych i ucioranych w brązowiźnie! (PTPiUwB)
Bardzo żałuję, że jesteś tak bardzo skrzywdzony i rozgoryczony, ale jest jeszcze nadzieja, lecz się, może jeszcze nie jest za późno. Tradycyjnie PWMSiW.
Dnia 2021-03-15 o godz. 15:24 ~Ziom napisał(a): > Nigdy !
Łatwo ci pisać, po wypchnąłeś gniota po 3,60. Możesz sobie stratę zaksięgować, bo po 15 zł kupowałeś. Jeżeli coś nie pójdzie w obciąganiu, jakaś afta, polip czy po prostu obrzydzenie, wspomnisz z nostalgią te czasy, kiedy z haka naganiałeś nowych dawców...
Dnia 2021-03-15 o godz. 16:01 ~Ziom napisał(a): > trzy razy jechałem
Dlatego w takim tempie nie odrobisz strat z eslporciny przez dziesięć lat! Myślałeś o jakimś marketingu, może ulotki za wycieraczki albo ogłoszenie w Polskim Geju?