• Jutro pęka 6.2 Autor: ~Ohoh [37.248.178.*]
    Czas pomyśleć o wynikach za I kw. Może zawalczymy o 4 mln. To by dobrze wyglądało. W tym tygodniu powrót skoczków i wzrost popytu, powtórka z histoii
  • Re: Jutro pęka 6.2 Autor: ~Dedalus [109.40.241.*]
    Myślisz, ze aż tak grubo polecimy? ;)

Chyba zaczyna pojawiać się nadzieja na nowa fale hossy na małych spółkach, wiec możemy ruszyć z prądem. Ciekawe czy karnet do 6 zł pozostanie pusty czy się pojawia jakieś większe zlecenia. Jesli nic nie będą dokładać, to zatrzymamy się przed 7zl. I będziemy czekać na info o Chińczykach. Jeśli wejdą do spółki, to nie wiem gdzie się zatrzymamy. ;)
  • Re: Jutro pęka 6.2 Autor: ~InwestorGpw [77.112.132.*]
    Nie śpieszmy sie tak z tymi wzrostami, spółka ma jeszcze 200 tys. zł na skup akcji, myślę że do 7 zł uda im się skupić ok 30 tys. Według mnie liczbe skoczków można policzyc na jednej dłoni, jedynie PM może wzmożyc podaż
  • Re: Jutro pęka 6.2 Autor: ~Car [31.0.72.*]
    Mogli by dać info o przyspieszeniu wyników za 2020 rok .Skoro ma być dobrze to nie ma na co czekać. Skup będzie można wcześniej zacząć...i skończyć ostatecznie..ps.4-5 mln liczę za tamten rok
  • Re: Jutro pęka 6.2 Autor: ~student [89.64.58.*]
    A kto powiedział, że PM ma sprzedawać ?
    Skoro będzie kosmos to warto trzymać
    Car, uciekło mi z pamieci, że teraz mamy okres zamkniety, więc nie wiem czy dadzą radę przez taki okres czasu utrzymać kurs na tak niskich poziomach :-)
    Student, nie wiem czy będą sprzedawać, tylko oni mi przyszli na myśl co do zwiekszenia podaży. Może będą chcieli pozbyć się pozostałych akcji, 6 zl to sporo wyzej niz 2,5 :-)
  • Re: Jutro pęka 6.2 Autor: ~student [89.64.58.*]
    PM są dobrze poinformowani, przecież wiesz , że są ściśle związani z naszym prezesem, każdy liczy kasę. Akcje zmieniły właściciela nie bez powodu, oczywiście ten ,dług, to taka zagrywka.
    Wiesz ile to kasy ponad 200k po np. 20 zeta ?
  • Re: Jutro pęka 6.2 Autor: ~InwestorGpw [37.225.22.*]
    Wychodzi 4M zł :-)
    Właśnie policzylem ile akcji mają osoby zwiazane ze spółką. Przy założeniu, że PM pozostało 176 tys, żonie prezesa 220 tys., to teoretycznie u drobnych powinno być 1900 tys.
  • Re: Jutro pęka 6.2 Autor: ~Ohoh [37.248.178.*]
    No i mamy start rakiety. Będzie kasa i realizacja nowej strategii firmy. Chińczycy wiedzą co robią
[x]
PMPG 2,49% 2,06 2025-10-07 13:18:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.