Czyżby John chciał wyrwać jeszcze trochę akcji pmp od naiwnych ,którzy by się ich pozbywali przed wynikami sugerując się perspektywą lepszych zarobków???????
Dobrze to porównałeś,pmp teraz jak nic nie spiepszą to jak merkator rok mu, wystarczy spojrzeć na wykresy,tylko czekać jak zacznie się większý obrót z nowymi wiadomościami ze spółki.
Dnia 2021-03-14 o godz. 09:58 ~enzo1962 napisał(a): > Dobrze to porównałeś,pmp teraz jak nic nie spiepszą to jak merkator rok mu, wystarczy spojrzeć na wykresy,tylko czekać jak zacznie się większý obrót z nowymi wiadomościami ze spółki.
hahhahahaahhhahahaaa
naprawdę myślicie , że po waszych reakcjach na podane wcześniej BOŚ czy PZU spodziewałem się innej reakcji??? :DDDDD
na BOŚu można było szybko zarobić min. 30% a PZU już jest o 11% wyżej , Merc dopiero rusza ale za jakiś czas znów sprawdzimy efekt tego mojego "wezwania" , osobiści mam to kupione po średnio 362zł(informowałem kilka razy na forum MERC) raczej szybko nie będziecie mieli okazji nabyć w tej cenie kiszenie PMP też ma przyszłość , JW Green Label chłodzi się dla Krzysia P. w garażu i czeka na wysyłkę gdy kurs PMP osiągnie 5zł (lecz nie dłużej niż do 31.08.2021)
Czyżby 5zł (ponad 100% zysku)w ciągu nawet całego roku nie zadawalał akcjonariusz każdej spólki.a w między czasie odkupowac na korektach jak obecnie i uzbiera się 200% ,merkator juz chodził po700 to ilu na nim wtopiło.
Nie ma co porównywać PMP do Merca ale jesli już to robimy to zobaczymy po wynikach. Obstawiam, że Merc raczej spadnie bo wszyscy obstawiają dobre wyniki , a jeśli PMP pokaże zyski i choćby odrobine poprawi rmarże to może być wystrzał kursu bo cąły czas jest bardzo tanio!!! JS
John tracisz wiarygodność. Mówiłeś mała szansa, a Merc wraca do bazy 350. Ściągaj lepiej z innych balonów na PMP. Nowe produkty, nowe nieruchomości... perspektywy to przeskok 350mln kapitalizacji
Merc już się wypalił. Teraz zrobią skup z dużą redukcją a później to już degrengolada na kursie. Myśleli że ta konferencja coś podratuje a tu już karty są od dawna odkryte.
Nie naśmiewajcie się z innych ,myślę że zdążył wcześniej sprzedać a wczoraj odkupić,patrzcie że robią samo na pmp,jakoś nie słyszę śmiechów z samych siebie.
No i jak to na giełdzie fortuna kołem się toczy, jednak wolę mieć pmp jak merkatora ,ale tutaj z optymizmem też jest nie za dobrze,ale.poczekamy ,zobaczymy.
Panowie, teraz tylko spożywka i AGRO, oprócz Pamapolu bezkonkurencyjne wskaźniki mają spółki z Wig-Ukraina, zwłaszcza Astarta (C/FZ 2021 w okolicy 1,5), Kernel (C/Z już obecnie koło 3,5), IMC (C/FZ 2021 w okolicy 2,5). Putin odpuścił, a kursy dopiero odrabiają straty z czasu kwietniowej paniki.