• Blirt odpowiedział Autor: ~Dd [91.109.20.*]
    Wspominałem niedawno w którymś wątku, że wysłałem pytanie dlaczego informacji o modernizacji nie ma w ESPI i dlaczego nie pojawiła się na stronie w j. polskim, dostałem odpowiedź, myślę, że zadowalającą:)

PS w mailu wspomniałem, że przekażę info akcjonariuszom, więc zgodnie z tym, wklejam:
    PS2 info. o zakładzie już pojawiła się na stronie zakładu w naszym języku;)

Szanowny Panie,

Dziękujemy za zapytanie skierowane do Spółki.

Uprzejmie informujemy, że Spółka wywiązuje się z raportowania informacji zgodnie z obowiązującymi przepisami MAR.

Proszę zwrócić uwagę, że w procesie komunikacji niezbędne jest oddzielenie informacji poufnych i istotnych, które przekazywane są za pomocą raportów bieżących w systemie ESPI, od informacji marketingowych oraz o charakterze ogólnym, które komunikowane są za pośrednictwem strony internetowej, mediów społecznościowych czy raportów okresowych.

Z uwagi na to, że głównymi odbiorcami produktów Spółki są klienci zagraniczni, w pierwszej kolejności informacje na stronie internetowej umieszczane są w obcojęzycznych wersjach językowych, a następnie w wersji polskojęzycznej.

Z poważaniem
    BLIRT S.A.
  • Re: Blirt odpowiedział Autor: ~pati [91.227.156.*]
    Dzieki Dd.
  • Re: Blirt odpowiedział Autor: ~gepeto [37.47.38.*]
    też z nimi pisałem co nie zmienia faktu, że np na Fb mogliby odpowiadać na zadawane pytania. Dzisiaj napisali mi, że wezmą do serca te sugestie. Ja uważam, że komunikacja u nich jest do dupy i tyle. Jakieś krzaki wokół rosną a mi tutaj rośnie nos Pinokia tylko. Sorry ale mam wkurw lekki na ten kwit. Gdybym chciał z niego wyjść to musiałbym zrobic grube lanie. Jakiś baran hamulcowy rzuca tu jakies akcyjki w dół zupełnie bez potrzeby. Z drugiej strony strona popytu jest jak sito skoro 50 akcji zwala kurs o 3%. Kiedy ma rosnąc jak nie teraz. Wrrrr. Nie piszę tutaj nic więcej przez następne dwa tygodnie. Pozdro
  • Re: Blirt odpowiedział Autor: ~Miro [195.182.9.*]
    Gepeto, mam dokładnie to samo. Już kiedyś o tym pisałem i tego doświadczyłem. Potrzebowałem ok. 20 k i sprzedając (i to delikatnie) zaniżyłem kurs o 5% - ktoś by rzekł: chyba grubas jakiś, a to marne 20k. Co to ma być?
  • Re: Blirt odpowiedział Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [89.70.153.*]
    O super. Kupuje te odpowiedz. Profesjonalnie ale życzliwie. Pewnie gonia wlasny ogon zeby ogarnac to co tam sie dzieje. Zyjemy w czasach w ktorych dobra komunikacja, relacje tez z rynkiem, w tym mala grupka akcjonariuszy swiadczy o świadomości spółki jak i jakości zarzadzania nią. Niewiele naszych spółek rozumie jaki i dlaczego to ma potencjał. Ten element moze przyniesc dzialalnosci nieplanowane plusy. Warto o to dbać. Jak to się mówi Twój biznes jest tak dobry jak jego najsłabsze ogniwo. Dzieki Dd.
  • Re: Blirt odpowiedział Autor: ~Gepeto [37.47.57.*]
    Może w tym tygodniu jakieś Espi?
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.