Piotr, ile napisałeś postów o tym swoim „są obejmowane” w zeszłym roku? W tym tyg masz dwa ESPI z potwierdzeniem. Nauczysz się na przyszłość, ze takie coś trwa kilka ładnych tygodni zanim sąd to klepnie, tak jak Ci wtedy kilka osób pisało. Napiszesz chociaż, ze przepraszasz za gównoburze jaka wtedy kręcileś?
Wytłumacz mi, dlaczego wystosowali drugie ESPI o tym samym, skoro w październiku podali niezbędne info? Kolejne ESPI będzie o zaksięgowaniu kwoty przez bank? Długo będą to doić?
Dobrze rozumiem? W ESPI z października, dowiedzieliśmy się, że akcje "są obejmowane". Z tego ESPI, dowiadujemy się, iż sąd ZAREJESTROWAŁ podwyższenie kapitału zakładowego. Czy kolejne ESPI będzie dotyczyło "zaksięgowania pieniądzy przez bank"? Ile można doić ten sam wątek?
Ty tak na serio? Czytasz co napisałeś zanim naciskasz Wyślij? W październiku doszło do Umowy to raz, dziś Umowa została zrealizowana, to dwa. Dlatego masz dwa ESPI. Podpisanie Umowy na 3,5 mln wymaga powiadomienia Akcjonariuszy, zmiana wlascicielska w spółce zależnej także.
Czyli zupełnie jakby informowali w ESPI o każdym etapie danego procesu. W takim razie, gdzie jest info o zakończeniu powodzeniem lub (co moim zdaniem bardziej prawdopodobne) niepowodzeniem certyfikacji Counter Terroorists? Dlaczego w jednym przypadku informują "należycie" o każfym etapie, a w drugim milczą? :)
Może proces certyfikacji się jeszcze nie zakończył? Napiszesz, ze się pomyliłeś z tymi postami „są obejmowane” czy jak Jarek Jakimowicz w Młodych Wilkach się do niczego nie przyznasz?
Zmieniasz temat, założyłeś kilka wątków w sprawie certyfikacji. Za tydzień masz czat z zarządem zadaj te pytania albo napisz do nich maila albo na ich fb czy Twitterze jak tak bardzo chcesz to wiedzieć.
Ale w sprawie „są obejmowane” nie jest Ci nawet trochę głupio, tak po ludzku? Wylałeś wtedy tyle pomyj i okazało się, ze nie masz racji.
Czuć od dawna...teraz ma rozwolnienie ...bo przecież INC odnotowuje ostatnio same porażki, a tu spolka zbiera w kolejnych emisjach 7mln zł...
Piotra wypociny to dobry ubaw
Czy wy uważacie ludzi za głupich? Tutaj będzie dziś minus, tak jak po ostatnim bezwartościowym ESPI. Dre222 pisał wtedy "zarobimy tutaj krocie" i 50% w górę, a w rzeczywistości kurs spadał. Nic poza ESPI o rekordowej sprzedaży wydanej wcześniej gry własnej nie uratuje spółki z reputacją na dnie, a i tego nie jestem pewien, czy takie ESPI pomogłoby SF na tym etapie. Dziś będzie minus, bo wbrew temu, co myślicie, ludzie nie są głupi i nie dają się nabierać na te śmieszne machinacje.
Trolle takie jak Piter powodują, że leszczyna w panice wyprzedaje akcje, odpowiednie instytucje powinny się za niego i jemu podobnych zabrać. Zobaczymy jak będzie jęczał za wyniki roczne. ...a i kwartał o siedmiu bańkach już wiemy, ale będzie grubo:)
Nigdy nikomu nie zalecałem sprzedaży akcji, to po pierwsze. Po drugie, zawsze zostawiam jedynie swoje subiektywne opinie. Po trzecie, forum bankiera nie jest opiniotwórcze i jest to portal klasy "z". I przestań mnie straszyć, bo to żenujące.