• Mam Dość Autor: ~Zenon [31.186.222.*]
    Na Aigames straciłem kupę kasy bo nie wytrzymałem przy 11. Tu tez juz się łamię. Niech ktoś napisze kiedy to połaćzenie moze byc i czy oni maja jakis lockup na te akcje po 16 groszy. Sam juz nie wiem co robić :(
  • Re: Mam Dość Autor: ~Aa [83.8.131.*]
    Z doświadczenia jak nie sprzedaż nie stracisz tylko trzeba czekać spokojnie kolego ja właśnie tak traciłem kasę kiedyś a jak sprzedałem nagle rosło do góry to gorzej boli wyłącz kompa i spokojnie poczekaj
  • Re: Mam Dość Autor: eugeniusz_leszczynski [37.47.1.*]
    Jak masz słabą psychikę to skończ z uzależnieniem, zablokuj sobie maklera, bankiera i wróć za pół roku zarobiony.

A potem nie wracaj na giełdę, bo kiedyś się wyzerujesz. Zaczynałeś pewnie przygodę od hossy w zeszłym roku, to nie sport dla każdego.
  • Re: Mam Dość Autor: ~mati [178.159.171.*]
    Do podstawowych obowiązków Emitenta będzie należał marketing i skalowanie terapii na świecie, budowa globalnej marki Ongeno oraz produktu i terapii. Operacyjnie Projekt realizowany będzie w ramach Ongeno - spółki portfelowej JRHASI. Terapia polega na leczeniu stwardnienia rozsianego autologicznym przeszczepem komórek macierzystych szpiku kostnego. Zarząd Spółki nadmienia, iż terapia przechodzi testy kliniczne, które zostaną uzupełnione o dodatkowe niezbędne dane oraz uzyska dopuszczenie do zastosowania, jako zabiegi lecznicze wykonywane zgodnie ze wskazaniami, które wynikają z aktualnej wiedzy medycznej. Dzięki zastosowaniu terapii wszystkie osoby z chorobą stwardnienie rozsiane, które uczestniczyły w terapii, zostały bezpiecznie i skutecznie leczone, z wysokim stopniem obniżenia skali niepełnosprawności spowodowanej chorobą w ocenie neurologicznej (≥ 50%). Dodatkowo, w ramach niniejszego Projektu, prowadzone będą dalsze badania nad wykorzystaniem zastosowanych w terapii rozwiązań w leczeniu innych chorób, w tym autoimmunologicznych
  • Re: Mam Dość Autor: ~Wienio [83.31.52.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=R6L50uY0kRg
  • Re: Mam Dość Autor: ~Wienio [83.31.52.*]
    Na Axatriksie obecnie psychika mocna jest konieczna.
  • Re: Mam Dość Autor: ~MYTH [5.173.25.*]
    To proste rozwiązanie.

Ustaw sobie zlecenie sprzedaży na wysokim poziomie (uwzględniającym aktualne plany spółki) i zapomnij o tych akcjach. W momencie, gdy kurs zacznie dynamicznie rosnąć dowiesz się o tym z informacji bieżących albo wysokiego, zrealizowanego zlecenia sprzedaży w odpowiedniej cenie. U mnie to działa. Nie martwię się o codzienną sytuację i prowizje maklerskie.

Zobaczysz, doczekasz się.
  • Re: Mam Dość Autor: ~Hdhfj [37.47.233.*]
    A jaki to jest wysoki poziom?
  • Re: Mam Dość Autor: ~Markos [89.64.84.*]
    Dla każdego ten poziom jest inny jeden chce sprzedać za 2 drugi za 3 a trzeci poczeka na 10
  • Re: Mam Dość Autor: ~Kolo [46.151.143.*]
    Tu ktos wierzy w 10zl?
  • Re: Mam Dość Autor: ~Takaprawda [5.173.139.*]
    Za 10 lat może. Jeśli coś wyprodukują oprócz milionów nowych akcji. Ja już nie miałem cierpliwości i przeniosłem się na czystszą, przejrzystszą spółkę, a przede wszystkim bez pana J.C. w akcjonariacie. True Games (jeszcze w trakcie zmiany nazwy z KKHerbal). Nie naganiam, nie rekomenduję. Po prostu cieszę się że się stąd wydostałem i mam teraz podstawy do prawdziwego wzrostu.
  • Re: Mam Dość Autor: ~polak [89.64.60.*]
    Kolo [46.151.143.*] 2021-03-12 18:23
    Tu ktos wierzy w 10zl? ja i to jestem spokojny bo wiem ze bedzie wiecej i to duzo
  • Re: Mam Dość Autor: ~MYTH [5.173.25.*]
    W tej chwili, spoglądając na arkusz sprzedaży, wielu ponownie czeka na przebicie jedynie dwóch złotych. Piękna stopa zwrotu uwzględniając dzisiejszy kurs. Jednak w przypadku faktycznego sukcesu, a wiele wskazuje, że może tutaj być dosyć rewolucyjnie (sukces nie rodzi się z dnia na dzień) ta cena może być wielokrotnie wyższa. Jak rynek zechce to i na 10 złotych wyceni.

Za rok możemy tutaj pisać o zupełnie innym przedsięwzięciu i być w zupełnie innym położeniu. Trochę wiary.
  • Re: Mam Dość Autor: eugeniusz_leszczynski [5.184.32.*]
    Już zamiast tego gniota polecam United Label, który dopiero co się rozkręca

Nikt nie chce waszych symulatorów na kkherbal, spółka gdyby miała potencjał dawno byłaby wyżej, jest tam sokół i reszta, a rynek jedynie reaguje na to potężnym ziewnięciem.

A na AVT gra się dopiero zacznie, pozdrawiam :)
  • Re: Mam Dość Autor: ~Pupa [37.248.211.*]
    Eugeniusz piecze pupa?
    Jeśli kkh kiedykolwiek urośnie to będzie piekło, póki co nie widzę powodu do pieczenia :)
  • Re: Mam Dość Autor: ~Takaprawda [5.173.139.*]
    A mnie nic nie będzie piekło jeśli avatrix osiągnie sukces, wręcz życzę wam tego. Ale wiem że zanim to nastąpi będę miał kapitał razy dziesięć na herbalu. Pozdrawiam.
    Razy milion. Będziesz miał taki sam kapitał jak teraz naganiaczu, jedynie spółdzielnie skupują ten papier, ciekawe kto to odkupi.

W każdym bądź razie na dyskusję o kkh zapraszam na właściwe forum, najpierw nauczysz korzystać się z działów, a potem zarobisz swoje miliony.
  • Re: Mam Dość Autor: ~Gag [188.146.96.*]
    Jeśli na kkh jest ziewnięcie to nie wiem jak nazwać reakcję rynku na avatrix drukarnia SA. Tzn wiem jak, ale nie będę pisał :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.88.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ICECODE 1,62% 0,19 2026-05-05 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.