Na Aigames straciłem kupę kasy bo nie wytrzymałem przy 11. Tu tez juz się łamię. Niech ktoś napisze kiedy to połaćzenie moze byc i czy oni maja jakis lockup na te akcje po 16 groszy. Sam juz nie wiem co robić :(
Z doświadczenia jak nie sprzedaż nie stracisz tylko trzeba czekać spokojnie kolego ja właśnie tak traciłem kasę kiedyś a jak sprzedałem nagle rosło do góry to gorzej boli wyłącz kompa i spokojnie poczekaj
Do podstawowych obowiązków Emitenta będzie należał marketing i skalowanie terapii na świecie, budowa globalnej marki Ongeno oraz produktu i terapii. Operacyjnie Projekt realizowany będzie w ramach Ongeno - spółki portfelowej JRHASI. Terapia polega na leczeniu stwardnienia rozsianego autologicznym przeszczepem komórek macierzystych szpiku kostnego. Zarząd Spółki nadmienia, iż terapia przechodzi testy kliniczne, które zostaną uzupełnione o dodatkowe niezbędne dane oraz uzyska dopuszczenie do zastosowania, jako zabiegi lecznicze wykonywane zgodnie ze wskazaniami, które wynikają z aktualnej wiedzy medycznej. Dzięki zastosowaniu terapii wszystkie osoby z chorobą stwardnienie rozsiane, które uczestniczyły w terapii, zostały bezpiecznie i skutecznie leczone, z wysokim stopniem obniżenia skali niepełnosprawności spowodowanej chorobą w ocenie neurologicznej (≥ 50%). Dodatkowo, w ramach niniejszego Projektu, prowadzone będą dalsze badania nad wykorzystaniem zastosowanych w terapii rozwiązań w leczeniu innych chorób, w tym autoimmunologicznych
Ustaw sobie zlecenie sprzedaży na wysokim poziomie (uwzględniającym aktualne plany spółki) i zapomnij o tych akcjach. W momencie, gdy kurs zacznie dynamicznie rosnąć dowiesz się o tym z informacji bieżących albo wysokiego, zrealizowanego zlecenia sprzedaży w odpowiedniej cenie. U mnie to działa. Nie martwię się o codzienną sytuację i prowizje maklerskie.
Za 10 lat może. Jeśli coś wyprodukują oprócz milionów nowych akcji. Ja już nie miałem cierpliwości i przeniosłem się na czystszą, przejrzystszą spółkę, a przede wszystkim bez pana J.C. w akcjonariacie. True Games (jeszcze w trakcie zmiany nazwy z KKHerbal). Nie naganiam, nie rekomenduję. Po prostu cieszę się że się stąd wydostałem i mam teraz podstawy do prawdziwego wzrostu.
W tej chwili, spoglądając na arkusz sprzedaży, wielu ponownie czeka na przebicie jedynie dwóch złotych. Piękna stopa zwrotu uwzględniając dzisiejszy kurs. Jednak w przypadku faktycznego sukcesu, a wiele wskazuje, że może tutaj być dosyć rewolucyjnie (sukces nie rodzi się z dnia na dzień) ta cena może być wielokrotnie wyższa. Jak rynek zechce to i na 10 złotych wyceni.
Za rok możemy tutaj pisać o zupełnie innym przedsięwzięciu i być w zupełnie innym położeniu. Trochę wiary.
Re: Mam Dość Autor: eugeniusz_leszczynski [5.184.32.*]
Już zamiast tego gniota polecam United Label, który dopiero co się rozkręca
Nikt nie chce waszych symulatorów na kkherbal, spółka gdyby miała potencjał dawno byłaby wyżej, jest tam sokół i reszta, a rynek jedynie reaguje na to potężnym ziewnięciem.
A mnie nic nie będzie piekło jeśli avatrix osiągnie sukces, wręcz życzę wam tego. Ale wiem że zanim to nastąpi będę miał kapitał razy dziesięć na herbalu. Pozdrawiam.