obejrzałam to jeszcze raz, bo wcześniej słuchałam jadąc samochodem
jeśli zostawić formę spotkania, dynamikę relacji pomiędzy członkami zarządu i skupić się na treści spotkania, to nie wygląda to źle,
marzenie pana Kamoli to wejście funduszu inwestycyjnego do spółki, można się zastanawiać czy już prowadzi rozmowy, czy tylko snuje marzenia
najciekawsze informacje to dane o eksporcie, sprzedaż z magazynów w USA jeszcze w tym miesiącu, Ukraina, Białoruś, kraje arabskie
brak planowanej emisji akcji w tym roku w zamian za umowę faktoringową
odnowiony i odmłodzony WARS we wrześniu, ścisła współpraca z Kubą Wojewódzkim i kolejni celebryci i ich kanały sprzedaży sukcesy marki Yoko
obietnica kolejnych spotkań, co z perspektywy komunikacji z rynkiem jest dobrą informacją
zamiast wielkich napompowanych planów Chopina w Chinach, dużo codziennej pracy na wielu obszarach i walka o każdego klienta wygląda bardziej wiarygodnie
Dnia 2021-03-14 o godz. 18:27 ~Mirek napisał(a): > Widzę , że Pani Monika sobie komentarza nie odmówiła na fejsie hehe > > baba z wozu koniom lżej ... i tu sprawdza się to przysłowie najlepiej > > żal mi tej kobiety
takie mizoginistyczne myślenie na spółce żyjącej z kobiet daleko Cię nie zaprowadzi :)
komentarz Pani Moniki raczej pozytywny dla działań zarządu
No, chłopaki zbyt lotne - przynajmniej do 2019 - nie były. Jako że używam Warsa na co dzień, kupiłbym również żel pod prysznic z tej linii, jakby takowy był w ofercie. I parę złotych więcej by Mirce wpadło...
Idziesz do social media to musisz się liczyć z krytyką. Patrząc na wyniki tej ekipy wzajemnej adoracji to M. ma dużo racji... w 4 lata z takimi głębokimi kieszeniami powinni już 100mln przychodów robić. 20 kilka milionów rocznie to robi średnio rozkręcimy sklep internetowy z kosmetykami a nie firma z prawie 100 letnią tradycją. I ile można zganiać winę na poprzedników, rok, dwa, trzy .. ale cztery ????
Droga Pandoro, co nowego w drukarni akcji? :) Widzę, po raz nty flakony nowymi sztukami załadowane, aż w szoku jestem , że kiedyś tyle lat wytrzymałem tę produkcję, żeby grosza zarobić i wierzyć,że są ludzie w XXI w. chcący uratować polską, a jakże 'wiekową' perłę....ciekawa ta MIR, gdybyś posłuchała jak radziłem co czynić to może teraz i 5 % miała tu :) przewrotna i chora ta bananowa...pzdr