• KNF wszczyna procedury przeciwko Briju Interma Trade Autor: ~wlad12 [188.123.204.*]
    KNF na stronach poinformował że rozpoczyna procedury przeciwko IT
    dotyczy nie przekazywania inforamcji dl giełdy lub wprowadzania w bład inwestorów poprzez informacje
    o wszczęciu postępowania informuje sama spółka

biorąc pod uwagę że to już trzecie postępowanie przeciwko spółce kara może być do 5 milionów czyli całą wartość IT

na stronach Sądu Rejonowego w Poznaniu jest informacja że umorzenie wniosku o upadłość jest nie PRAWOMOCNA , i do Sądu w każdej chwili może wpłynąć zażalenie z Urzędu Skarbowego
  • Re: KNF wszczyna procedury przeciwko Briju Interma Trade Autor: ~Timotyferis [77.255.4.*]
    Za takie wpisy są paragrafy... w internecie nie jesteś anonimowy. Musisz to wiedzieć. albo jeszcze nie dorosłeś. Podaj źródło tego co piszesz w innym wypadku jest to celowe wprowadzania w błąd inwestorów. Ja oczywiście wiem ze takie źródła nie ma. ale sccrena zrobiłem na wszelki wypadek.
  • Re: KNF wszczyna procedury przeciwko Briju Interma Trade Autor: ~wiad12 [188.123.204.*]
    informacje o wszczęciu postępowania przeciwko Interma Trade przez KOmisje nadzoru finansowego potwierdza sama spółka w komunikacjie z dnia 26 styczeń 2021 roku
    informacja że Postanowienie o umorzeniu wniosku o upadłość że jest nie prawomocna raz że dopiero dzisiaj mija 7 dni od publikacji więc z tutułu prawa jest nie prawomocne a dwa że dopiero od odebrania Postanowienia przez kolejne 7 dni będzie nie prawomocne , co potwierdzi ci sama spółka , jeśli się dodzwonisz bo jak tu już pisano : SPÓŁKA TA NIE MA TELEFONU

• Re: KNF wszczyna procedury przeciwko Briju Interma Trade Autor: ~Timotyferis [77.255.4.*]
    Ale manipulujesz faktami, graniczysz między paragrafami... Po pierwsze, to o czym piszesz dotyczy tematów z lat 2016 i 2017 :) po drugie "Spółka nie zgadza się z zarzutem, że naruszyła przepisy o obowiązkach informacyjny i podejmie w toku postępowania stosowne kroki prawne w celu ochrony swoich praw. Informując o wszczęciu postępowania Emitent wskazuje jedynie na ryzyko, że w wyniku postępowania na Spółkę może zostać nałożona kara administracyjna"

Na dzien dzisiejszey jest złożona KASACJA. :) ... A po trzecie do raportu jeszcze dwa tygodnie. i do tego czasu nie bedzie zawieszenia akcji, bo wszystkie raporty są na czas . .. ja dobieram poniżej 1 zł :) można troche pohandlować
  • Re: KNF wszczyna procedury przeciwko Briju Interma Trade Autor: asa112 [83.0.192.*]
    Prezesik - czas i KNF weryfikują wszystkie Twoje kłamstwa poczekamy - zobaczymy
[x]
ITMTRADE 0,00% 0,15 2022-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.