Cierpliwości. Dziś, najpóźniej jutro dowiemy się jak skończylo się to „wezwanie na akcje”. Tak jak pisał Student, chodzi zapewne o Parish Media. Wg mnie oni stoją tez obecnie za podaza, bo maja resztówkę do sprzedania. Stad te zrzuty po 2k akcji,
Teraz najważniejsze będzie dobrze kasę zagospodarować a widać mają pomysły. Ja jestem optymistą że firma odzyska swoje znaczenie. Oby tylko ktoś nie podrzucił zgniłego jaja.
Coraz większe zlecenia pojawiaja się na kupnie. Co prawda sa ponizej kursu, ale widać, ze ktoś akumuluje. Dziś musi pojawic się informacja w sprawie skupu tych 500k akcji. Od przyszłego tygodnia spółka przestanie skupować swoje akcje, wiec pozostaniemy sami ze sobą. ;) plus oczywiście animator, którego, mam nadzieje, niedługo nie będziemy potrzebować. ;)
Car, nie za bardzo można sobie wyobrazić gorsze infa. Odpisów już tyle zostało zrobionych, ze teraz można je będzie jedynie odwracać, tak, jak to będzie miało miejsce w raporcie za IVQ odnoście Ruchu. Tam będzie ok 800k odwróconego odpisu. Ten skup, jeśli się uda dotyczy nie tylko kupna 500k akcji, ale tez umorzenia długu, wiec kolejna rzecz wyczyści się w bilansie. A po co spółce 850k akcji, jeśli nie po to, żeby je komuś zaoferować. Przecież zarządowi tylu akcji nie dadzą.
Kolejne duże jak na nasza spółkę zlecenia się pojawiają. Po takich zleceniach będzie się można zorientować co się w spółce dzieje zanim się oficjalne infa pojawia. ;) taki standard na naszej giełdzie. ;)
Komuch mówił że AT nie ma tu znaczenia ale powiem że dziś krótkoterminowych linia trendu spadkowego przebita.przypomne ze Linia trendu spadkowego dlugoterminowego przebita w lutym. Trend jest twoim przyjacielem