wątpię żeby ci odpowiedzieli ,ja zrealizowałem zysk i poszedłem bronić forka ,z perspektywy czasu zrobiłem dobrze że za całości nie jak pisałem za połowę ,
Po pierwsze to polecam psychologa Po drugie ja się nie martwię o próg 2 zł Po trzecie dzisiaj dokupiłem drugie tyle co miałem Po czwarte naganiaczem jesteś ty i to sfrustrowanym - co widać jak skaczesz dziś po forum bo twoim zdaniem za mało spadło, a w ogóle to akcja jakby 1 grosz kosztowała to twoim zdaniem też by było za drogo Po piąte lubię dyskutować na argumenty, w pyskówki się nie wdaję, więc nie licz na dalsze odpowiedzi. Dla mnie nie jesteś partnerem do dyskusji
A na koniec dla tych co dobrnęli do końca...to forum to właśnie takie szambo, gdzie sporo frustratów lata z wybauszonymi ze wściekłości gałami
Roztropność to zaleta i wada zarówno :-) Chciał bym ale boję się. Gdy akcje polecą w górę to na pewno będę żałował że nie dokupiłem. Osobiście to czekam (jak większość) na zapadnięte decyzje po walnym zgromadzeniu.
Ja tej sciery nie chce. To byla podbitka naiwniakow i wysyp nagonow. Tak tylko bronie nowych niedoświadczonych przed takim elementem jak m.in Ci 3 osobnicy.
Kolego jeżeli to prawda że masz taka średnia i jeszcze nie zrealizowałes zysku to znaczy że albo jesteś nie doświadczony albo głupi albo klamliwy i nie masz takiej średniej. To 3 opcje.
To proste. Bo chodzi o to żeby kupić dużo i możliwie tanio. Jak znika podaż przychodzi korekta wtedy ten co skupuje jak zdąży się zorientować wywala część i zaraz odkupuje więcej i taniej... I dalej go przodu.
No i ....5zl to między bajki można włożyć. To poziom osiągalny dla małego browaru ale w perspektywie 5 lat które trzeba przetrwać zarabiając kasę. Ja tu widzę na 2021 sufit nie do przebicia w okolicy 1,80
Bo my kupowaliśmy po 8 do 15 groszy bardzo dużo od odchodzącego zarządu który sypał aż miło, i proszę nie wypisuj haseł "naganiacze" itp . Jak ktoś inwestuje na podstawie postów z forum to ja mu gratuluję . A inaczej skoro uważasz ,że tak nie będzie i akcje są nic nie warte to co tutaj robisz ??? . Produkujesz temat za tematem , co tobą kieruje ? Tylko nie pisz ,że martwisz się o bliźniego co by nie kupił za drogo. Ja Ci napiszę , że będzie 10 i więcej, nie powiem że w maju, czerwcu ale do końca roku lub w przyszłym może tak być , dlaczego ? Odpowiadam: - nowy inwestor z pakietem ponad 57% , który na open spłacił część długu browaru - udzielił pożyczki na wznowienie produkcji - chcą zrobić emisję akcji , i jak zapewne doczytałeś kierowana do konkretnych osób - podmiotów - wyniki za I Q na pewno dno , ale kolejne powinny odzwierciedlać zmiany . Do tego parę pozytywnych newsów i nas nie dogonisz. Proszę nie pisz mi ,że emisja po to by zaraz wywalić , plajtuje , nagania . Chłopie wali mnie czy Ty lub ktokolwiek z tego forum kupi lub nie, jak będzie dobrze to mod może skasować temat browaru bez forum tego lub innego będzie szedł do góry. PS . ja sobie dokupiłem wprawdzie tylko 15 k , ale razem ponad 115 leży. I kosztowało mnie to koło 12 tysięcy - dziś za to na wczasy możesz jechać lub 15 letniego grata kupić
Co mam pisac 2 zl bedzie i 5 zl bedzie teraz czesc realizuje zyski co kupilo do 0.10 groszy do 25 marca jeszcze sie przekonasz ze napewno nie bedzie tu 0.10 groszy istotne fakty obrot jest caly czas tu nawet bedzie 10 zl i 50 zl 100 zl i 500 zl.
Czy mógłby mi ktoś racjonalnie wytłumaczyć, dlaczego stary zarząd sprzedaje w rynek swoje akcje po 7gr wiedząc że po nich przychodzi ktoś posprzątać i dźwignąć firmę???
mnie przekonały 3 wydarzenia 1. przejęcie wirzytelności - ponad 20 mln 2.azjatyckie pochodzenie kapitału inwestora 3.iii co stanowiło nie mniej istotny argument, sprzedaż 50000 akcji przez Agatę Mitchell (przestała figurować w rubryce "głowni akcjonariusze")
od poniedziałku do piatku zakupiłem 100 tys. akcji ze śr. 0.512 (ostatnie kupowane zaraz po zamknięciu danej sesji KPC - bo w trakcie już nic nie można było kupić - na początku tygodnia, tak, w piątek nie). Życzę sobie i Tobie (sorka za tę kolejność) sukcesów. Może kiedyś się poznamy na WZA. Pozdrowienia
1.Gdzie byłeś w grudniu dobry samarytaninie,czemu wtedy nie martwiłeś się o nasze pieniądze.. 2. na Giełdzie jest z 1000 innych spółek,dlaczego martwisz się o pieniadze akcjonariuszy BRO AKURAT a nie innych spółek ŚMIESZNY TROLU SPADKOWY