Po publikacji jednostkowego oraz skonsolidowanego raportu za 2020 rok kurs poleci na twarz. A to już 26.03.2021 tj. piątek, czyli ZŁE info). Sami Piotrowscy teraz podbijają, bo nie mają tlenu. Handel leży i kwiczy. Z kopalnią się wydało,że lipa. Zachudzeni i zabiedzeni przemykają po mieście. W Biedrze ledwo co biorą do koszyka. Po Sądach tylko latają a papugi ich łupią. No i te 200 milionów do US mają zwrócić a na moje wprawne oko kasacja wg mnie nie zostanie przyjęta. Nie dotrwają do wakcji.
Jeśli to tak będzie rosło do 26.03 to nie będę musiał pracować do końca życia. A jeśli z braćmi jest tak kiepsko jak mówisz to chyba trzeba będzie im jakieś wakacje fundnąć w podzięce.
Po publikacji jednostkowego oraz skonsolidowanego raportu za 2020 rok kurs poleci na twarz. A to już 26.03.2021 tj. piątek, czyli ZŁE info). Sami Piotrowscy teraz podbijają, bo nie mają tlenu. Handel leży i kwiczy. Z kopalnią się wydało,że lipa. Zachudzeni i zabiedzeni przemykają po mieście. W Biedrze ledwo co biorą do koszyka. Po Sądach tylko latają a papugi ich łupią. No i te 200 milionów do US mają zwrócić a na moje wprawne oko kasacja wg mnie nie zostanie przyjęta. Nie dotrwają do wakcji. A Piotrowscy jak to Sultany MATACZĄ ityle.