• Pod co to rośnie? Autor: ~Real [193.192.179.*]
    Dlaczego to rośnie?
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~Piotr [83.23.213.*]
    Ostatnie podrygi trupa.
    Prawdopodobnie to podbitki i ostatnia akcja braci P.
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~Szczęściarz [161.35.18.*]
    Przynajmniej na koniec dali niektórym suto zarobić. Dla mnie to strzał życia :D
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~Kaktus [85.221.131.*]
    Po publikacji jednostkowego oraz skonsolidowanego raportu za 2020 rok kurs poleci na twarz. A to już 26.03.2021 tj. piątek, czyli ZŁE info). Sami Piotrowscy teraz podbijają, bo nie mają tlenu. Handel leży i kwiczy. Z kopalnią się wydało,że lipa. Zachudzeni i zabiedzeni przemykają po mieście. W Biedrze ledwo co biorą do koszyka. Po Sądach tylko latają a papugi ich łupią. No i te 200 milionów do US mają zwrócić a na moje wprawne oko kasacja wg mnie nie zostanie przyjęta. Nie dotrwają do wakcji.
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~wpracyzajob [37.139.15.*]
    Jeśli to tak będzie rosło do 26.03 to nie będę musiał pracować do końca życia. A jeśli z braćmi jest tak kiepsko jak mówisz to chyba trzeba będzie im jakieś wakacje fundnąć w podzięce.
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~zdziwiony [31.179.170.*]
    Też się zaczynam skąd ten UP przy tym bankrucie :o dla mnie to totalnie nielogiczne...
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~Kaktus [85.221.131.*]
    Po publikacji jednostkowego oraz skonsolidowanego raportu za 2020 rok kurs poleci na twarz. A to już 26.03.2021 tj. piątek, czyli ZŁE info). Sami Piotrowscy teraz podbijają, bo nie mają tlenu. Handel leży i kwiczy. Z kopalnią się wydało,że lipa. Zachudzeni i zabiedzeni przemykają po mieście. W Biedrze ledwo co biorą do koszyka. Po Sądach tylko latają a papugi ich łupią. No i te 200 milionów do US mają zwrócić a na moje wprawne oko kasacja wg mnie nie zostanie przyjęta. Nie dotrwają do wakcji. A Piotrowscy jak to Sultany MATACZĄ ityle.
[x]
ITMTRADE 0,00% 0,15 2022-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.