20% ??? no to chyba jakaś totalna porażka . zero możliwości zero decyzji , może odpalą dywidendę jeśli będzie . wygląda tak jakby Punk był na doczepkę nie wiadomo po co . może po to by dalej upchnąć jeszcze akcje bo ostatnio kupujący są już mniej chętni do brania.
Punk został już wyssany do golasa. Podaż szaleje,i wcale nie maleje. Toż to zwykła drukarka się zrobiła, z akcjami serii a,b,c,d....z,.ż,.ź itd. Tu już nie ma pod co iść do przodu. Więc przeskakuje się na koleje pod spółki.
Przechodziłem ten scenariusz na PswCapital, która za swoje działania wyleciała z GPW , i jako jedyna spółka w historii otrzymała najwyższe kary nałożone przez KNF.
Prześledzcie scenariusz Pswcapital. Ja tu widzę podobne działanie. Może się mylę? Zmiany nazwy, zmiany branży, nowe akcje po 10gr. A nie widać działalności i zysku operacyjnego
Dnia 2021-03-10 o godz. 10:11 ~nostradamus napisał(a): > Muszę Ala się z Tobą zgodzić. > > Punk został już wyssany do golasa. Podaż szaleje,i wcale nie maleje. Toż to zwykła drukarka się zrobiła, z akcjami serii a,b,c,d....z,.ż,.ź itd. > Tu już nie ma pod co iść do przodu. Więc przeskakuje się na koleje pod spółki. > > Przechodziłem ten scenariusz na PswCapital, która za swoje działania wyleciała z GPW , i jako jedyna spółka w historii otrzymała najwyższe kary nałożone przez KNF. > > Prześledzcie scenariusz Pswcapital. Ja tu widzę podobne działanie. Może się mylę? Zmiany nazwy, zmiany branży, nowe akcje po 10gr. A nie widać działalności i zysku operacyjnego
Dnia 2021-03-10 o godz. 09:00 ~ala napisał(a): > 20% ??? no to chyba jakaś totalna porażka . zero możliwości zero decyzji , może odpalą dywidendę jeśli będzie . > wygląda tak jakby Punk był na doczepkę nie wiadomo po co . może po to by dalej upchnąć jeszcze akcje bo ostatnio kupujący są już mniej chętni do brania.
ala sprzedałąs już swoje 10 k czy czekasz na 10 gr
Szacowna Alicjo. Nie wdawaj się w niepotrzebną retorykę z panem "widze". Gdyż poziom jego wypowiedzi osiągnął już dawno punkt krytyczny.
Deliberujmy o faktach, i o analizie spółki. Z wszystkich analiz serwisów ogólnokrajowych, wychodzi rating na poziomie CCC. Dane na czerwono ukazują nie tylko defetyczne wyceny, lecz krytycznie realne straty.
To są fakty. A co piszę nawiedzony pan , to nie ma żadnego znaczenia. Przegrał wszystko, i chcę to scedować najlepiej na nowych inwestorów. Tak nie zachowuje się Samurai, i człowiek honoru
Dnia 2021-03-12 o godz. 12:48 ~nostradamus napisał(a): > Szacowna Alicjo. > Nie wdawaj się w niepotrzebną retorykę z panem "widze". Gdyż poziom jego wypowiedzi osiągnął już dawno punkt krytyczny. > > Deliberujmy o faktach, i o analizie spółki. > Z wszystkich analiz serwisów ogólnokrajowych, wychodzi rating na poziomie CCC. Dane na czerwono ukazują nie tylko defetyczne wyceny, lecz krytycznie realne straty. > > To są fakty. A co piszę nawiedzony pan , to nie ma żadnego znaczenia. > Przegrał wszystko, i chcę to scedować najlepiej na nowych inwestorów. Tak nie zachowuje się Samurai, i człowiek honoru
kolego adamus, cały czas dopuszczasz sie manipulacji faktami
pokaz mi serwis, ktory pokazuje dane ze sprzedaży gier przez spólke
mówisz o danych historycznych ze starej działalności, ile zarabiają na gamingu wiesz? nie , bo nie ma takich danych
jestes tak aktywny na forum bo? carits tak tak
naganiac trzeba umiec, ty niestety tylko sie kompromitujesz pisząc o historii a nie teraźniejszości
Znów merytorycznie poziom flegmy... Manipulacja udająca jakieś virtualne zyski których nie ma. W stanie faktycznym negujesz rating CCC, a to już podpada pod nadużycie faktów.
Spółka ma minusowy zysk operacyjny. Co raz gorsze wyniki, i zadłużenie. To co wypisujesz, to naciąganie faktów, podpierane samymi życzeniowymi bredniami
Dnia 2021-03-12 o godz. 21:16 ~nostradamus napisał(a): > Znów merytorycznie poziom flegmy... Manipulacja udająca jakieś virtualne zyski których nie ma. W stanie faktycznym negujesz rating CCC, a to już podpada pod nadużycie faktów. > > Spółka ma minusowy zysk operacyjny. Co raz gorsze wyniki, i zadłużenie. > To co wypisujesz, to naciąganie faktów, podpierane samymi życzeniowymi bredniami
dane ktore przytaczasz są za jaki okres? za 4 kwartał kiedy zaczeli gamingową działalność?? NIEEEEE
więc nie mów, że nie zarabiaja na grach bo tego nie wiesz i kłamiesz, manipulujesz faktami.
sprzedałeś akcje ze stratą po 10 gr albo 20 gr i nagle przed raportem za 4 kwartał się tu pojawiłes i przytaczasz historie
gdzie byłes rok wcześniej, rok temu? jak akcje latały po 10 gr?? 600% w rok? mało?
pogadamy w maju kolego
każdy wie jakie zyski ma spólka, jako weteran pownienes wiedziec, ze giełda wycenia przyszłośc