Taki był zamiar koncernu skupującego AKCE przy grze na spadek wykorystany dziś był autoamt sparwdzałem to kilkukrotnie tez pod koniec jak ustawiłes się na kupno to zlecenia spredazy oprózniały dwie pozycje do tyłu tak gra autamat.
Dziś odebrali akcje od usranych panikarzy twardy akcjonaroat wie ze po takim spadku musi byc odbicie . i tak będzie .
to mysl dalej golasie bez akcji momo [165.225.207.*] Spadek z 6,70 na 3.30 to teraz korekta spadku zwana odbiciem z przebiciem 6,70 na 8 zł to są realia .
oddałęs to wypad do domu płakac golasie momo [165.225.207.*]
Siema.........malkontenci......Nie wiem jak wy gracie i czy umiecie poruszać się po zawiłych korytarzach giełdowego labiryntu tak ,aby nie trafić w czarną doopę..... Zasady są proste jak jest rynek wyprzedany na interwale I30 lub H1 to pakujemy do wora i co wtedy ,ano pojawia się formacja odwrotu spadku w postaci młota potwierdzona przez odpowiedni poziom zniesienia Fibo. czyli święto lasu ....nóżka na nóżkę i pełny relaks... Rozumiem częściowo przynajmniej tych co obawiali się otworzyć pozycję.....no ale tych co oddali towar < 3,30 to doprawdy mi nie żal.... Pozdro dla świeżego narybku rozpoczynającego dopiero boje na bananowej! Z czasem dowiecie się prawie wszystkiego czego trzeba się wystrzegać :- euforii i chciwości!
Dnia 2021-03-09 o godz. 21:13 ~tsunami napisał(a): > Siema.........malkontenci......Nie wiem jak wy gracie i czy umiecie poruszać się po zawiłych korytarzach giełdowego labiryntu tak ,aby nie trafić w czarną doopę..... > Zasady są proste jak jest rynek wyprzedany na interwale I30 lub H1 to pakujemy do wora i co wtedy ,ano pojawia się formacja odwrotu spadku w postaci młota potwierdzona przez odpowiedni poziom zniesienia Fibo. czyli święto lasu ....nóżka na nóżkę i pełny relaks... > Rozumiem częściowo przynajmniej tych co obawiali się otworzyć pozycję.....no ale tych co oddali towar < 3,30 to doprawdy mi nie żal.... > Pozdro dla świeżego narybku rozpoczynającego dopiero boje na bananowej! Z czasem dowiecie się prawie wszystkiego czego trzeba się wystrzegać :- euforii i chciwości!
Piękne analizy na upadłej spółce, tylko wiesz... Syndyk dzisiaj nic pozytywnego nie opublikował, jeżeli jutro w trakcie trwania sesji nie pojawi się żadne info które to leszczyna mogłaby uznać za "pozytywne" to jutro również na czerwono... kto wie, może nawet jutro pojawi się już dwójka z przodu...
Żeby chociaż syndyk opublikowal komunikat o stanie pogody "Niebo nad Katowicami jest bezchmurne". Co by wtedy tu działo się na forum, jakie analizy i euforia :D
Kto złożył wniosek o restrukturyzacje? Chyba już takowy był i został oddalony a likwidacja się uprawomocniła...the end! Oby jak najwiecej kasy wyciągnął Syndyk by spłacić wierzycieli...